fbpx


Creative Life..!

Het is met stip op nummer één mijn absolute favoriete beurs in Nederland. Creative Life! De plek is heerlijk richt en ruim, de standhouders zijn allemaal hip en creatief en de mensen zijn allemaal blij en leuk om naar te kijken :) Je kan er uren rondlopen en dingen maken en gaat met een hoofd vol inspiratie en een hart vol energie weer naar huis.

Wanneer is het?

Van vrijdag 29 t/m zondag 31 maart. De deuren gaan open om 10.00 uur en om 17.00 uur gaat licht uit.

Waar is het?

Het adres van de beurs is de Werkspoorkathedraal aan de Tractieweg 41 in Utrecht. Een heerlijke lichte industriële hal die op zich al inspirerend is. Geen donkere beurszaal waarna je je duf en moe voelt. Nee één en al licht en ruimte, bomvol inspiratie en mooie aankleding. Owja en dan nog het eten! Men wat een prachtige foodtrucks met heerlijk en origineel eten. Normaal neem ik eten mee naar een beurs omdat het vaak vet en klef is. Maar naar Creative Life zou ik dat echt afraden want is een feest voor je smaakpapillen!

Er zijn meerdere masterclasses met leuke sprekers en daarnaast kun je er mega veel workshops volgen. Omdat dit event erg in trek is raad ik je aan vooraf het event al aan te melden voor de workshops. Zo voorkom je teleurstelling als je ultieme workshop al vol blijkt te zitten…je kunt dit jaar o.a. een leren make-up etui maken, botanische aquarellen maken of hippe paaseieren versieren.

Ik ga zeker een kijkje nemen dit jaar! Wil jij ook meteen tickets scoren? Dat kan hier :) Misschien zie ik je daar.

Liefs Lies

Labels:, , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

Laat een reactie achter