fbpx


Uitslag cementklei give-away..!

Vandaag is het alweer tijd om de winnaars van de super toffe Klei DIY bekend te maken. Geke en Iris Hagen van harte gefeliciteerd met deze leuke prijs. Jullie kunnen zelf aan de slag met de fijne craft materialen van Havo. ben super benieuwd naar jullie toffe projecten, de ideeën klinken in ieder geval helemaal te gek! Waar ik deze stoere onderzetters mee maakte :) Mail me aub je gegevens zodat de prijs naar jullie kan worden opgestuurd. Alvast heel veel craft plezier ermee!

Korting?

Niet gewonnen dit keer? Niet getreurd want ik mag jullie allemaal een kortingscode aanbieden voor gratis verzendkosten. Met de code: happyhandmadeliving krijg je vanaf vandaag tot en met 8 april 2019 gratis verzending bij aankoop van klei van Deco & Lifestyle

 • Cement
 • Granito
 • Wood
 • Doodle Clay (zowel de losse plakken als de set)
Klei

Dus wil jij ook heel graag aan de slag met deze toffe materialen? Dit is je kans om ze hier te bestellen met een leuke korting!

Ik wens je een hele fijne dag!

Liefs Liefs

Labels:, , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (2)

 • Avatar

  Iris

  |

  Echt? Dit is zo leuk!!!
  Ik heb je een privé bericht gestuurd Lisanne.
  Dank je wel dat ik mee mocht doen!

  Iris

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Iris, ja echt!! Super leuk :) Ik ga zorgen dat je prijs naar je toe komt! Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter