fbpx


Craft News April

Ook deze maand spotte en scoorde ik weer een aantal nieuwe dingen! Sommige komen er binnenkort aan en anderen heb ik net in huis :)


Ik scoorde de perfecte rugtas! Momenteel ben ik aan de slag voor maar liefst 3 hele grote nieuwe projecten :) Over twee daarvan kan ik jullie in mei eindelijk meer vertellen. Daarvoor ben ik momenteel heel veel onderweg, met gemaakte items, fotocamera, laptop en ga zo maar door.

Toen Gaston Luga me benaderde of ik één van hun rugtassen wilde uitproberen was ik helemaal happy! Want ik was al langer op zoek naar een tas waarin ik al die spullen makkelijk kon meeslepen. En deze is wel echt meteen helemaal de BOM, want hij wordt gemaakt van Vegan leer! Cool he. Het Scandinavische design zorgt ervoor dat hij uberhip en stijlvol is. En hij is er ook nog eens in veel toffe designs en kleuren. Ik koos voor de witte PRÅPER omdat ik daarop meteen verliefd was! Stoer is ie he! En leuk nieuws, ik mag jullie 15% korting aanbieden met de kortingscode: HHL Dus mocht jij ook altijd zoveel spullen meeslepen haha. Dit is de perfect oplossing!

Pica Pau

En ik zag dat mijn uitgever Forte Uitgevers het leuke boek Pica Pau heeft vertaald en in het Nederlands heeft uitgegeven. Ik vind dat er echt superleuke amigurumi’s in staan en nu zijn de patronen dus ook lekker makkelijk leesbaar en maakbaar voor ons Hollanders haha. Ideaal toch! hebben? Je scoort het boek HIER.

En natuurlijk ook deze boekentip, het nieuwe boek van Sascha, Sjaals haken a la Sascha komt binnenkort uit! En het beloofd weer een prachtig boek vol patronen te worden. Ik ben super benieuwd naar alle mooie ontwerpen erin. Wil jij het net als ik vast online bestellen? Dat kan HIER.

Ik wens je een hele fijne dag!

Liefs Lies

Labels:, , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter