fbpx


Hoogtepunten Creative Life 2019

Ook dit jaar moest ik natuurlijk weer naar Creative Life, mijn favoriete beurs van het jaar kan ik gewoon niet overslaan ook al is het super mega druk op het moment :) Dit jaar ging ik op zaterdagochtend vroeg op pad met vriendin Liesbeth. Het zou de drukste dag van de beurs worden en daarom wilde we er vroeg bij zijn. Dat bleek een goed idee want zelfs om 10.00 uur stond er al een rij voor de deur.

Creative Life

Eenmaal binnen wilde we eerst even rustig zitten en een lekkere kop thee drinken met een heerlijk gebakje erbij. Ik ben normaal niet heel erg van zoet, maar de gebakjes van Sprinkles Bakery zijn zo ontzettend mooi dat ik ze niet kon weerstaan. Geweldig om te zien hoe al die perfecte baksels daar op de toonbank staan. We kozen voor een witte chocolade cupcake en hebben er uitgebreid van genoten want ze zijn ook nog eens heel lekker!

Creative Life

Na deze zoete en relaxte start van de ochtend gingen we op zoek naar onze andere craft vriendinnen, want veel meiden kwamen deze zaterdag naar Utrecht. En Creative Life is naast een heerlijke inspirerende shop en workshop plek ook de ideale omgeving om bij te kletsen :) Je kunt er super gezellig zitten zoals je hieronder ziet, de inrichting en sfeer is zo fijn.

Creative Life

Maar daarna was het natuurlijk meer dan tijd om te verkennen wat we wilde doen en shoppen. Wat ik zo leuk vind aan deze beurs, is dat je nieuwe dingen kunt proberen. Maar ook de kramen met bloemen en planten zijn mijn favoriet! Heel erg, maar daar kan ik er nooit genoeg van hebben. Ook wilde we wel koekjes versieren maar helaas bleek die workshop al vol te zitten voor die dag. Van te voren reserveren is dus meteen een tip die ik je wil meegeven voor als je gaat.

Creative Life

De bloemen workshop die je hierboven ziet volgde ik niet, maar zag er wel super tof uit. De stand alleen al was een plaatje om te zien! Toen Liesbeth en ik zagen dat er ook een workshop geurkaarsen maken was, waren we verkocht! Gelukkig waren we lekker vroeg en creëerde de eigenaresse van The Very Good Candle Company een extra ronde voor ons. Meteen schoven we aan.

Kaarsen maken

We maakte onze eigen kaars zonder chemische rommel stoffen, 100% plan-based. Dat leek we wel wat en ik had het ook nog nooit eerder gedaan. De stand zag er prachtig uit en ook de standhouders waren erg enthousiast en inspirerend. Dat werkt aanstekelijk he, als mensen 100% zijn wat ze verkopen of vertellen! Heerlijk vind ik dat. De workshop was echt super gaaf om te volgen en je hebt meteen een uniek en eigen accessoire gemaakt.

Kaarsen maken

Het is weer heel anders dan DIYen of haken, maar zeker net zo leuk om te doen! Ik noemde mijn kaars Lapland omdat de ingrediënten en geur me doen denken aan de natuur daar. Ook de print op het label is erg toepasselijk he :) Ik ben er helemaal blij mee en wacht nog even met branden want ik wil er zo lang mogelijk van kunnen genieten haha.

kaarsen maken

Als laatste heb ik natuurlijk ook nog lekker wat geshopt, het meeste zijn cadeautjes en die kan ik hier dus niet laten zien haha. Een aantal stands vond ik wat veel van hetzelfde (veel kaarten, handlettering en sieraden) maar een aantal andere sprongen er echt uit uit voor mij! Zo vond ik het ontzettend leuk om de stand van Roosmarijn Knijnenburg te bezoeken. Ik vind haar collectie heel vernieuwend en inspirerend en nu kocht ik ook eindelijk een plant animal (die ik al een jaar wilde) bij haar. Ook The Slow Store stand was prachtig en daar kocht ik een aantal prachtige planten voor een hele mooie prijs. Ze hebben een prachtig assortiment en het is echt de moeite waard om de shop te bezoeken.

Creative Life

Al met al dus weer een hele geslaagde dag! We hebben gekletst, nieuwe dingen geprobeerd, geshopt en gelachen! Twee dingen hoop ik volgend jaar wel anders te zien, de lange rij voor de deur bijvoorbeeld. Het moet toch sneller kunnen om mensen die bijna allemaal al een kaartje hebben gekocht binnen te laten. Ook de rij bij het food en drink kwartier was absurd lang. Dus of meer Foodtrucks erbij of meer kassa’s zou ik zeggen :) En ik hoop dat er volgend jaar nog meer nieuwe technieken en workshops zijn. Wil jij weten waarom dit mijn favo beurs is? Lees dan mijn vorige bericht over Creative Life. Nu al zin in volgend jaar…

Ben jij ook geweest dit jaar? En zoja, wat zijn jouw favorieten? Liefs Lies

Labels:, , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

  • Avatar

    Janine

    |

    Hoi ik ben samen met Mariska geweest mijn schoondochter ook zaterdag😊was erg leuk ik vond de stand van Roosmarijn ook zo mooi en ik heb mooie dikke wol gekocht van Bobbinni wij gaan zeker weer volgend jaar!!

    Reply

Laat een reactie achter