fbpx


Zonwering..!

Hoe vaker de zon er is, hoe beter natuurlijk! Lekker weer de deur naar de tuin open, vaker buiten zitten en lekker veel licht in huis. Maar er kan natuurlijk op sommige dagen ook iets teveel licht en zon zijn haha. Dan heb je een goede zonwering nodig. Des te langer en vaker kun je buiten leven. Ik geniet daar echt optimaal van! Ook al doe ik heel veel op zo’n dag, als ik buiten werk is het echt veel relaxter dan een gewone werkdag. 

Tuininspiratie

Ik vond dat nog best wel een uitdaging toen we in dit huis gingen wonen, om de juiste zonwering te vinden. We hebben een flinke tuin en daarom is er niet maar 1 makkelijke optie. Maar hebben we meerdere goede zonnewering nodig. Nadat ik een tijdje gespaard had, kon ik een zonnescherm aanschaffen voor over de hele breedte van onze woning. Dit is echt heerlijk omdat het lekker de zon uit het huis houdt op de warme dagen. 

Maar ook in de tuin voor het buiten zitten of relaxen in de hangmat hebben we goede zonwering nodig. Nu ben ik dus op zoek naar een mooie stevige parasol. Die we ook op het grasveld kunnen zetten zodat ik daar lekker onder kan in de hangmat. De voet heb ik nog van onze oude tijdelijke parasol maar dat bleek helaas een waaibomen ding te zijn. Daarom wil ik nu echt een goede degelijke parasol. Die jaren meegaat en niet te erg verkleurd, het liefst wil ik een witte parasol :) 

Tuininspiratie

Ik vond een heleboel goede opties bij Solero, dus daar ben ik me in aan het verdiepen. maar ik ben ook super nieuwsgierig naar welke zonnewerking jij het fijnst vindt. Heb jij ook een mooie degelijke parasol? Of liever zo’ n zonnedoek dat je zelf kunt spannen? En waarom vind je die zo fijn? Ben je ook op zoek naar meer inspiratie op het gebied van parasols? Bij Solero vind je een heleboel toffe modellen. Ik moet alleen nog even kiezen welke haha. 

Fijne dag!

Liefs Lies

Labels:, , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Mooie tuin hebben jullie. Hier een parasol van 3,25 meter doorsnee, gekocht in 1990. Bevalt nog steeds heel goed, nu al in onze 3e tuin (en huis).

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Een mooie parasol doet zo veel voor je tuin! Wij kochten jaren geleden een prachtige parasol van Borek. Het kost een paar centen, maar wij hebben er nooit spijt van gehad. De bijna witte parasol is nog steeds prachtig. We kochten er meteen een heel zweren, verrijdbare voet bij, zodat we ‘m makkelijk kunnen verplaatsen gedurende de dag.
  Boven onze lounge set hebben we sinds vorig jaar een schaduwdoek, gespannen tussen de palen van de pergola. Ook hier zijn we erg blij mee, het maakt de loungehoek lekker knus en we kunnen nu op hete dagen ook heerlijk loungen.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks voor je leuke reactie Daphne, zo kunnen we elkaar inspireren :) X

   Reply

Laat een reactie achter