31 mei 2019

BIG magazine NEWS..!

Oehh…..al maanden loop ik met dit leuke nieuws rond, maar er moest nog zoveel geregeld worden en gekeken worden of het allemaal wel haalbaar was. Maar nu is het dan eindelijk zover, dat ik met jullie kan delen aan welke geheime projecten ik allemaal bezig ben :) Afgelopen vrijdag heb ik het bekend gemaakt op de Libelle Zomerweek met hele mooie flyers die ik liet maken bij Studentendrukwerk.nl En dat was zo spannend, maar toen ik de flyers ook nog eens supersnel in huis had en ze echt prachtig waren had ik er alleen maar mega veel zin in!

Want, er komen heel veel toffe nieuwe dingen aan in dit najaar en de grootste verrassing is toch wel dan er een nieuwe magazine komt!! YEAHHHHHHHH Het eerste nummer was een groot succes, het is ook helemaal uitverkocht inmiddels. En wat was het gaaf om te maken. Ik wilde meteen aan een tweede editie beginnen, maar omdat ik ook super druk bezig was met mijn tweede boek en blog ging dat gewoon niet i.v.m. de drukte. Want naast dit alles werk ik natuurlijk ook nog gewoon. 

Natuurlijk ging alles in mijn hoofd wel gewoon door en stopt het nou eenmaal nooit met nieuwe ideeën die voorbij komen. En nu is het dus eindelijk bijna zover, want we zijn keihard aan het werk zodat het binnenkort naar de drukker kan! Ik kan echt niet wachten tot het zover is, zo’n project wordt toch altijd een soort kindje, je bouwt het helemaal vanaf niks op en het wordt elke week meer af! En wordt zo gaaf! 

En wat helemaal super gaaf is, is dat er dit najaar niet één magazine in de winkels verschijnt, maar zelfs twee..whaaaaa…Ja, ik kan het zelf ook nog niet helemaal geloven haha. Maar het eerste nieuwe nummer ligt de eerste week van september in de winkels en het tweede nummer eind november. Hoe gaaf is dat! Het staat weer bomvol toffe DIY en haak en breiprojecten. Interieurtips, recepten, shoptips en nog veel meer toffe verhalen zoals een column over creativiteit, een reisdossier naar een prachtige creatieve plek. 

Je vindt het magazine begin september in de supermarkten, boekhandels en tijdschriften winkels en natuurlijk ook online! Ik houd jullie uiteraard de komende periode van alles op de hoogte. En deze keer kan jij ook in het magazine komen. Heb jij een mooie foto van een DIY of ander creatief project, mooie materialen of van je interieur en wil je daarmee graag in het magazine staan. Deel deze dan op Instagram of Facebook en tag daarbij @happyhandmadeliving en gebruik de hashtag #happyhandmadeliving en #mijnhappyhandmadelivingmoment en wie weet zie jij je foto straks terug in de schappen :) Super benieuwd naar al jullie mooie foto’s. 

Oeh ik kan echt niet wachten! 

Liefs Lies

logo

12 reacties op “BIG magazine NEWS..!”

  1. Margaret schreef:

    Heel gaaf dat er niet één, maar zelfs twee magazines komen. Ik ben zo nieuwsgierig wat je allemaal hebt bedacht en gemaakt. Ik hoop dat je af en toe een sneak peek geeft.

    Groetjes en fijne dag, Margaret

  2. Jeanette Renting schreef:

    Fijn weer. Creativiteit moet je delen.

  3. Daphne schreef:

    Ontzettend gaaf dat je weer 2 magazines gaat uitgeven. Als groot liefhebber van jouw stijl en creaties kijk ik er al naar uit!

  4. Liza schreef:

    Ziet er gaaf uit Lisanne!

  5. Linda schreef:

    Gaaf Lisanne….TWEE magazines …wat een toffe verrassing. Succes de komende tijd. Liefs, Lin ♡ hipenhandgemaaktbylin

  6. Sam schreef:

    Wauwie hé! Heel gaaf! Veel succes en geniet ervan, ik kan me voorstellen dat dat in de hectiek wat lastig is ;)

  7. Margarete Frei schreef:

    Beste, is het tijfschrift ook in België te koop? Heb het eerste netgens gevonden! Vond het spijtig.
    Nog veel succes en plezier met al uw creatieve ideeen! Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving