28 mei 2019

Craft News Mei 2019

Libelle zomerweek

Afgelopen vrijdag 24 mei stond ik heel de dag op de Libelle Zomerweek in Almere. Ik was uitgenodigd in de redactietent om workshops macramé te geven. En het was echt super gezellig! Hieronder zie je wat foto’s van die dag. Ook kondigde ik daar groot nieuws aan :) Binnenkort alles daarover hier op mijn blog.

De tent was echt supermooi ingericht en we maakte heel toffe sleutelhangers met de prachtige Durable macramé! We hebben er maar liefst 125 gemaakt op 1 dag haha, het was echt aanpoten maar zo ontzettend leuk! En daarna hadden de deelnemers dus meteen iets mee naar huis nemen :) Je kunt ook morgen nog langs op de Libelle Zomerweek. Hier kun je tickets scoren en kijken wat er allemaal nog meer te doen is.

Ra Ra Raffia

Dan nog ander groot nieuws, dat ik fan ben van raffia garen wisten jullie natuurlijk al wel. Maar nu komt Wool and the Gang met nog meer gaar Ra Ra Raffia nieuws :) Ze hebben namelijk hun allereerste boek gemaakt met daarin maar liefst 10 patronen om met het raffia garen te maken.

Het is echt een heerlijk zacht (100% natuurlijk) en licht garen. Wil jij ook dolgraag aan de slag met dit nieuwe boek? Je kun het hier alvast vooruit bestellen: Pre-order your copy now on Amazon!

Handige haakhulpjes

Nog meer toffe haak en brei accessoires in een heel handig doosje vond ik bij Wolplein.nl namelijk Deze superhandig box vol met handige gekleurde steken markeerders. Ik kan werkelijk niet zonder deze fijne hulpjes.

In deze vergrendelbare markeerringen set zitten meer dan 100 markeerders in verschillende kleuren. De ringen hebben 8 verschillende kleuren die apart verpakt zijn in een compact doosje waardoor je ze gemakkelijk opbergt en met je meeneemt. Die willen we hebben toch? haha hij gaat bij mij meteen op de wishlist!

Ik wens je een hele fijne dag! En mocht je nog toffe nieuwe items hebben gezien voor in mijn craft news blog let me know!!

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving