fbpx


Keecie Pop-up Store

Een paar weken geleden kreeg ik superleuk nieuws van mijn favoriete tassen merk Keecie. Zij vieren hun 12,5 jarig jubileum namelijk met een pop-up store en een nieuwe portemonnee! Hoe tof is dat! Van harte gefeliciteerd Klaartje! Echt ontzettend tof hoe jij Keecie hebt opgezet. Ik kan niet wachten om een kijkje in de store te nemen :)

Ik ben een groot fan van Keecie en haar assortiment aan tassen. Het Nederlandse merk ontwerpt alle items met een vintage touch. Ieder model heeft zijn eigen verrassende zeefdrukprint aan de binnenkant en die zijn meestal geïnspireerd op flora en fauna. Elk product wordt met de hand geproduceerd van Italiaans leer. De kleuren zijn werkelijk prachtig en de zachtheid van het leer is onbeschrijfelijk Ik heb zelf al meerdere varianten bij elkaar gespaard en ik ben er echt helemaal verliefd op!

De pop-up store is geopend van 17 tot en met 23 juni aan de Huidenstraat in Amsterdam. Een week lang kun je daar dus alle modellen en kleuren in het echt gaan bekijken.

En nog meer supertof nieuws! Want ik mag ter ere van deze feestelijke jubileum viering ook nog eens een exemplaar van hun nieuwe Flash Forward portemonnee (ter waarde van 59 euro) in een kleur naar keuze weggeven! Deze portemonnee heeft aan de binnenkant een zeefdruk van een Zeeuws knopje. Dit is een delicate bloem met een heleboel (als je van dichtbij kijkt) minuscule bloemetjes.

Wil jij kans maken? Kijk dan snel hier op de website van Keecie welke kleur jij zou kiezen en laat onder dit bericht een reactie achter. Wie weet hoor jij as maandag wel dat je dit mega toffe accessoire hebt gewonnen!

Heel veel succes!

Liefs Lies

Labels:, , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (52)

 • Avatar

  Natasja

  |

  Oh die is mooi. T Zeeuws knopje is ook m’n lievelings knopje! Daar dat ik al heeeel wat jaren in zeeland op vakantie ga.

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Het zou iets leuks zijn voor mijn dochter die ook Klaartje noemt,zij is ook een creatief iemand,
  en houdt enorm veel van zelfgemaakte ontwerpen waar een ziel in ligt.Dit moeten we zeker omhelzen in deze tijden van massaproductie.Lieve groetjes!

  Reply

 • Avatar

  Jorien

  |

  supertof!! Heb al een mooie tas in cognac en een telefoonhoesje in soft pink van ze, deze portemonnee in yellow zou er perfect bij passen! Ik duim :-)

  Reply

 • Avatar

  Maria

  |

  Wat een leukerd! Ik kan wel een nieuwe portemonnee gebruiken, bedenk me alleen dat ik hem niet meer op mn ‘verlanglijstje’ gezet heb. De cognackleur heeft mijn voorkeur

  Reply

 • Avatar

  Els

  |

  Oh, wat leuk. Ik hou van de bloemetjes! Dat kan dus perfect met een gele versie! Ik heb intussen al enkele tassen van keecie en zo’n portefeuille erbij zou geweldig zijn!
  De kwaliteit is top!

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Dat is zeker een prachtige portemonnee!
  En wat een mooi detail zo met dat Zeeuws knopje!
  Moeilijk kiezen, roze of toch lichtblauw…

  Reply

 • Avatar

  Suzan

  |

  Supermooi! Ik win graag de blauwe fast forward heet de kleur.

  Reply

 • Avatar

  Suzan

  |

  Hemels wat een gave actie! Ik zou dol graag eentje winnen, mijn portemonnee is wel aan vervanging toe!! De okergele zoals op de foto zou ik dolblij van worden.

  Reply

 • Avatar

  Heleen

  |

  Wat een leuke winactie! En een mooie collectie, vooral de vintage look spreekt mij aan. Ik vind de Cognac used look het mooist.

  Reply

 • Avatar

  Rosanne

  |

  Wow! Wat een leuke portemonneetjes, helemaal mijn smaa! Ik ben dol op bloemen en vind de dusty green kleur prachtig. Hier wil wil wel mee shinen ;)

  Reply

 • Avatar

  Anneke

  |

  Wat een leuke actie! Ik vind de portemonnee in yellow erg gaaf!

  Reply

 • Avatar

  Danielle

  |

  Faded blue is mijn favoriete kleur.

  Reply

 • Avatar

  José

  |

  Ik heb al ruim 30 jaar! Dezelfde portemonnee omdat ik nog steeds geen goed alternatief heb kunnen vinden. Volgens mij is deze perfect!! Dus heel graag in cognac :-)

  Reply

 • Avatar

  Hanneke

  |

  Aangezien ik niet een “tassen-mens” ben (ik sleep alles mee in mijn jaszak😉 ) vind ik portemonnee wel superhandig! Pasjes en geld met je fietsensleutel goed opgeborgen! En dan zoet het er ook nog een hip uit en in mijn favoriete kleur yellow. Let the sun shine ☀️ Nu maar duimen! 🤞🏻

  Reply

 • Avatar

  Wendy

  |

  Wat en leuke spulletjes hebben ze daar. Mijn favo kleur voor de portemonnee is toch echt de Cognac used look.

  Reply

 • Avatar

  Chantal

  |

  Wat een leuke portemonnee! De yellow raak je zeker niet kwijt in je tas! Deze mooie kleur kan je meteen vinden!

  Reply

 • Avatar

  Liesbeth

  |

  Wat een prachtige portemonnees! Die van mij is wel aan vervanging toe… de kleuren vind ik allemaal mooi, maar dusty green heeft een lichte voorkeur. En nu maar duimen!! ♡

  Reply

 • Avatar

  Christa

  |

  Prachtig zeg,ik ben dol op tassen en ga zeker verder kijken naar dit merk.En dan zo’n mooie portemonee erbij..
  Ik vind ze allemaal mooi,maar als ik mag kiezen zou ik gaan voor de dusty green.

  Reply

 • Avatar

  Inge

  |

  Wauw, wat een leukerd, deze portemonnee! En kijkend op de website van Keecie zie ik nog meer leuke dingen. Goed idee voor mijn verjaardag! Ik wil wel een kansje wagen om deze portomonnee in de kleur faded blue te winnen! Ik ga duimen!

  Reply

 • Avatar

  Mirjam Valk

  |

  Ik koester mijn zeeuwse roots…hoe mooi en subtiel met die gave portemonnee in yellow!😍

  Reply

 • Avatar

  Ingeborg

  |

  Wat een gave portemonnee en helemaal zo’n zonnige gele :-) !

  Reply

 • Avatar

  Patricia Ros

  |

  Wat een leuke give away! Dusty is echt mijn favoriet hoor!

  Reply

 • Avatar

  Valerie

  |

  Hoi,

  Wat een leuke ontdekking. Ik vind alle kleuren mooi maar de cognac is men favoriet.

  Reply

 • Avatar

  Elles

  |

  Verliefd 😍 op de mint groene

  Reply

 • Avatar

  Tekla

  |

  Wat een superleuke portemonnee. En dan in mijn favoriete kleur yellow. Heel strak en eenvoudig met een leuke touch. En daarom superhip.❤️

  Reply

 • Avatar

  Karin

  |

  Prachtig, vooral in de cognackleur! Omdat mijn echte naam Klara is en mijn tuin volstaat met het Zeeuws knoopje. Een van de mooiste bloemetjes die ik ken.

  Reply

 • Avatar

  Lotte

  |

  Wat een dotje! Dusty green vind ik de mooiste kleur, daar zou ik er wel een van willen winnen!!

  Reply

 • Avatar

  Jolanda

  |

  Ik was niet eerder op de hoogte van Keecie maar ja! Ik ben verliefd! Wat een mooie lijn, stoffen en kleuren. Ik tip mijn man voor mijn verjaardag maar maak heeeel graag alvast vooruitlopend kennis met de okergele portemonnee van Keecie <3!!!

  Reply

 • Avatar

  Joletta

  |

  Wat een leuke actie en wat een gaaf merk! Ik wil graag meedoen voor de portemonnee in de kleur Dusty Green :)

  Reply

 • Avatar

  Alexandra

  |

  Prachtig!!! Mijn favoriet is de faded blue 😍😍

  Reply

 • Avatar

  Rianne

  |

  Wat een leuke portemonnee met het Zeeuws knoopje! De kleur dusty green is mijn favoriet.

  Reply

 • Avatar

  Ingrid Terpstra

  |

  Ik ben verliefd..wat een snoepje .precies mijn kleur (fade green) en dan het Zeeuwse knoopje ..mijn favoriete plant. Deze met ,eerst z’n prachtige groene blaadjes,staan in onze bloementuin. Het wachten is nu… op t verschijnen van de mooie knoopjes 😍. Ik ben fan en doe heel graag mee! Wat een mooie combi..zou ik heel erg blij mee zijn.
  XXX Ingrid

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Ik bedoel natuurlijk “Dusty green”.. prachtige kleur😊

  Reply

 • Avatar

  Sanne

  |

  Wat een blije portemonnee! Die zou niet mis staan om ijsjes mee te kopen deze zomer :) De Yellow vind ik het vrolijkste!

  Reply

 • Avatar

  Carna

  |

  Als Zeeuwse zeg ik ‘ mokoke’ ! Prachtig in cognac👌

  Reply

 • Avatar

  Carla

  |

  Geen idee of ik als Belgische volger mee mag doen maar als dat mag dan zou ik de Soft Pink kiezen!Zou tof zijn om die te winnen want mijne portemonnee valt bijna uit elkaar.Jammer dat Amsterdam net iets te ver ligt om te gaan kijken maar ze maakt inderdaad super mooie spullen!

  Reply

 • Avatar

  Kelly

  |

  Wat mooi! Cognac, past heel mooi bij mijn nieuwe tas 😊

  Reply

 • Avatar

  Ingeborg

  |

  Zo mooi, wat een gave spullen.
  Een mooie portemonnee is altijd moeilijk te vinden ik ga voor de cognac used look.

  Reply

 • Avatar

  Marleen

  |

  Heel erg leuk, vooral de roze. 😍 Dan kan m’n oude, uit elkaar vallende portemonnee gelijk de prullenbak in. 😄

  Reply

 • Avatar

  Hanneke

  |

  Wat je zegt, liefde op het eerste gezicht. Ik ga voor prachtige yellow.

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Ik ga voor de dusty green. Die naam alleen al 😍…

  Reply

 • Avatar

  Eline

  |

  Oooh, wat zijn deze mooi! En fijne kleuren, moeilijk om te kiezen maar vind de gele dan wel lekker zomers. Zou er enorm blij mee zijn :)

  Reply

 • Avatar

  Audrey

  |

  Geweldige portemonnee, dusty green heeft mijn voorkeur!

  Reply

 • Avatar

  Mirella

  |

  Wat mag je weer iets moois weggeven zeg! Ik vind de cognac used look de mooiste kleur, die zou ik dus graag winnen.
  Groeten Mirella

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  De Faded Blue vind ik erg mooi. Hier zou ik erg blij mee zijn.

  Reply

 • Avatar

  Claudia

  |

  Wat een leuke actie, ik ben groot fan van Keecie! Ik zou soft pink of yellow heel gaaf vinden, pfff moeilijk kiezen!

  Reply

 • Avatar

  Hanneke Scholten

  |

  WOW! Wat een super mooie item, de details van dit merk zijn bijzonder! Hopelijk win ik een van deze items, dit jaar hoop ik mijn diploma te halen ! Ik volg een bloem- & interieuropleiding, Dorien is een goede klasgenoot en vriendin!! Ik wil haar een bijzonder cadeau geven als we ons diploma hebben behaald en dit is daarvoor super! Het past bij haar, de opleiding en is een super aandenken! Hoop dat ik deze voor haar mag winnen! (En anders hoop ik gauw op een nieuwe winactie!! )

  Mooie blog en tof merk! Ik ben er weg van!!

  Reply

  • Avatar

   Hanneke Scholten

   |

   .. en de kleur: okergeel, soft pink.. maakt eigenlijk niet uit!

   Reply

 • Avatar

  M

  |

  Toffe actie! Die okergele staat op de verlanglijst 😍

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Beter laat dan helemaal niet, en een tikkie op de valreep. Heb dan ook een lang weekend achter de rug met een mix aan emotie’s.
  Ik heb bij jouw een prachtige tas van dit merk gezien, met stalen beugels als handvat: zo onwijs mooi.
  Maak ik super graag kans op een Faded Blue Flash Forward portomonnee, en tof dat je deze kans biedt .

  Lieve groet Arja xXx

  Reply

 • Avatar

  Tineke

  |

  Mooi die dusty green, zou een leuk setje vormen met mijn handtasje.

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Mooi zeg! Deze in used cognac zou ik graag winnen!

  Reply

Laat een reactie achter