fbpx


Winnaar Keecie give-away!

Wow wat een boel toffe reacties op de Keecie give-away! Het is alweer maandag en dat betekent dat het tijd is om de blog winnaar bekend te maken :)

JOLANDA van harte gefeliciteerd! Jij wint de super mooie Flash Forward in de kleur Yellow.

Jolanda schreef: Ik was niet eerder op de hoogte van Keecie maar ja! Ik ben verliefd! Wat een mooie lijn, stoffen en kleuren. Ik tip mijn man voor mijn verjaardag maar maak heeeel graag alvast vooruitlopend kennis met de okergele portemonnee van Keecie <3!!!

Stuur me een PB en ik zorg dat de portemonnee naar je toe komt! Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen. Niet gewonnen maar toch graag wel deze mega fijne portemonnee? Je kunt het hier in de Keecie webshop aanschaffen.

Owja en op Instagram kun je vandaag de hele dag nog mee doen om ook zo’n mooie Flash Forward te winnen. Kijk HIER op mijn account hoe!

Fijne maandag

Liefs Lies

Labels:, , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter