fbpx


HHL magazine naar de drukker!

Men wat was afgelopen maandag een bijzondere dag. Het hele weekend had ik al de kriebels in mijn buik want het plan was dat we naar de drukker zouden gaan om te kijken hoe Happy Handmade Living magazine gedrukt werd. Maar omdat het heel lastig is voor de drukker om een precieze planning te maken. Wisten we niet zeker of we op tijd konden zijn. Maar het is gelukt!! En daarom hierbij een dikke vette sneak-peek voor jullie :)

HHL magazine

Maandagochtend werden we gebeld dat de drukker rond het middaguur zou beginnen met drukken. We sprongen meteen in de auto en gingen op pad! Ruim 2 uur rijden later kwamen we aan bij de drukkerij in België. Men wat een bizarre gewaarwording was dat. Ik wist niet wat ik zag. Rollen papier zo groot als auto’s met hele bekende magazine namen erop. Linda, Elle, Viva en ga zo maar door. En daar ligt HHL magazine gewoon tussen!

Het is zo gaaf om achter de schermen mee te kunnen kijken. Te zien hoe hard de mensen in de drukkerij werken om het perfecte eindresultaat te krijgen. Kloppen de kleuren, klopt het licht. Onvoorstelbaar hoe het in z’n werk gaat. De immens grote machines, de miljoenen magazines die er doorheen zoeven alsof het veertjes zijn haha. Ik keek mijn ogen uit. We mochten alles checken en nakijken, daarna gaven we akkoord op de kleuren. Zo cool!!

Daar sta je dan, tussen de pallets vol met jouw cover! Ik heb op deze foto tranen in mijn ogen. Het is zo bizar om mee te maken. Echt alsof ik in een film zit. Het is nog steeds, ook al heb ik het met eigen ogen gezien, alsof het niet echt gebeurt. Zo’n bizar gevoel is het. Maar zo ontzettend tof om mee te maken! Ik kan echt niet wachten tot we het eindelijk echt in onze handen hebben :) Nog heel even wachten…

HHL magazine

Het wordt namelijk deze week ingebonden tot een echt magazine en daarna gaat het op de post richting ons! Wil jij het magazine ook graag als eerste in huis hebben? Dat kan! Bestel dan nu HIER want als je vóór 27 augustus besteld krijg je het gratis thuisbezorgd! Toffe aanbieding hè, dat scheelt een heleboel dus wees er snel bij want het gaat erg hard. Ik wens je alvast een heerlijk zonnig weekend toe en ik zie je natuurlijk volgende week weer!

-X- Lies

Labels:, ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (9)

 • Avatar

  Carla

  |

  Hoi Lisanne,ik ben super blij voor je!En wauw in België gedrukt,dat komt dik in orde dan ;-) Ik kijk er in elk geval naar uit om je magazine in het echt te kunnen in kijken en leuke diy’s uit te maken!!

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Zo heerlijk voor je lieve Lisanne en zo verdiend!!
  Je werkt er ook kei hard voor en je inspireert zo veel mensen.
  Ik moet nog even geduld hebben, maar heb je magazine natuurlijk meteen
  besteld, zodra het kon :)

  Liefs Shirley xxx

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks lieve Shirley, het is zo bijzonder om mee te maken :) Ik kan ook niet wachten haha. Bijna is het zover :) xx

   Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Zo ontzettend gaaf, Lisanne! Geniet van je succes! X

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Daphne, het is zo onwerkelijk :) XX

   Reply

 • Avatar

  Adriana

  |

  Gefeliciteerd Lisanne! Onwijs tof dat je dit magazine hebt gemaakt en dat je op tijd bij de drukker was voor het moment supreme! Ik heb ‘m al besteld en kijk er al naar uit! Groetjes!

  Reply

 • Avatar

  Michaela

  |

  Zo leuk, wil graag bestellen maar lukt niet op de site

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Zo gaaf om jouw eigen magazine op deze manier te volgen.
  Mijn exemplaaar is besteld. Ik ben reuze benieuwd!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Zo leuk komt te horen! Het is zo’n groot avontuur dat ik graag met jullie wil delen :) Liefs Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter