fbpx


Raffia craft ideeën

Raffia, wat een tof materiaal is dat. Het doet je meteen aan de zomer denken en is prachtig natuurlijk! Weegt niets, waait mee in de wind en het geeft meteen een te gekke beachy uitstraling aan je project:) Ik maakte een verzameling van alle patronen en ideeën met dit materiaal op mijn blog.

Raffia square kussen

Het patroon van dit witte vierkanten kussen gemaakt van losse squares vind je in HIER in de webshop. Het staat super leuk om de tuinbank en je kunt er vele kleurencombinaties mee maken.

Hoe gaaf is het sterkussen uit mijn eerste boek Haak je Happy in raffia. Echt het sterkussen blijf ik graag haken, het patroon gaat me nooit vervelen en iedere keer wordt hij weer ander.

Raffia sterkussen

Of de rijstmand, die is ook te gek in raffia! Nu vond ik dat patroon met touw ook al te gek worden. Maar met Raffia is hij nog zomerser.

Mijn ultieme favoriet is toch nog het raffia windlicht voor buiten op de tuintafel. Maar ook deze toffe DIY van Miranda waarmee je een raffia wandhanger maakt vind ik ook zo gaaf!

Ook de muziekster maakte we laatst met raffia, en hij past daardoor perfect bij de laatste interieurtrends op babykamer gebied. Te gek in combinatie met die natuurlijke aardetinten.

Kortom enorm veel raffia inspiratie vind je hier op mijn website. Dus mocht jij net als ik ook fan zijn van dit natuurlijke garen, wens ik je heel veel maakplezier!

-X- Lies

Labels:, , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

 • Avatar

  Ruby Leoni

  |

  Wat een leuke site is dit dank u ervoor
  Ik ga er zeker gebruik van maken
  Ook zou ik graag een raffia parasol maken
  Daar ben ik al lang naar op zoek
  Groetjes Rleonie

  Reply

Laat een reactie achter