30 augustus 2019

Raffia craft ideeën

Raffia

Raffia, wat een tof materiaal is dat. Het doet je meteen aan de zomer denken en is prachtig natuurlijk! Weegt niets, waait mee in de wind en het geeft meteen een te gekke beachy uitstraling aan je project:) Ik maakte een verzameling van alle patronen en ideeën met dit materiaal op mijn blog.

Raffia square kussen

Het patroon van dit witte vierkanten kussen gemaakt van losse squares vind je in HIER in de webshop. Het staat super leuk om de tuinbank en je kunt er vele kleurencombinaties mee maken.

Hoe gaaf is het sterkussen uit mijn eerste boek Haak je Happy in raffia. Echt het sterkussen blijf ik graag haken, het patroon gaat me nooit vervelen en iedere keer wordt hij weer ander.

Raffia sterkussen

Of de rijstmand, die is ook te gek in raffia! Nu vond ik dat patroon met touw ook al te gek worden. Maar met Raffia is hij nog zomerser.

Mijn ultieme favoriet is toch nog het raffia windlicht voor buiten op de tuintafel. Maar ook deze toffe DIY van Miranda waarmee je een raffia wandhanger maakt vind ik ook zo gaaf!

Ook de muziekster maakte we laatst met raffia, en hij past daardoor perfect bij de laatste interieurtrends op babykamer gebied. Te gek in combinatie met die natuurlijke aardetinten.

Kortom enorm veel raffia inspiratie vind je hier op mijn website. Dus mocht jij net als ik ook fan zijn van dit natuurlijke garen, wens ik je heel veel maakplezier!

-X- Lies

3 reacties op “Raffia craft ideeën”

  1. Ruby Leoni schreef:

    Wat een leuke site is dit dank u ervoor
    Ik ga er zeker gebruik van maken
    Ook zou ik graag een raffia parasol maken
    Daar ben ik al lang naar op zoek
    Groetjes Rleonie

  2. RinA schreef:

    Waar koop je die Raffia ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving