fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
20 september 2019

Abonnement op HHL magazine

HHL Magazine

Wow wat een toffe bestellingen allemaal en jullie reacties! Ik ben zo happy ermee :) Ik blijf zelf maar bladeren, ook al weet ik inmiddels natuurlijk allang hoe elke pagina eruit ziet hihi. Het voelt nog steeds zo bijzonder, iedere keer in de winkels loop ik even langs het tijdschriftenschap, ik kan het gewoon niet laten. 

HHL Magazine

Momenteel ben ik alweer druk aan de slag met het volgende magazine. Dat zal vanaf 14 november in de winkels liggen. Ook dat nummer wordt weer zo gaaf! We zitten dan natuurlijk al volop in de winterperiode en kunnen helemaal los met mooie dikke garen. Wil jij het als eerste in huis hebben? Dat kan, want vanaf nu is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten op Happy handmade Living magazine. Je ontvangt de komende nummers niet alleen als eerst in je brievenbus maar je krijgt ook nog een hele toffe korting. 

HHL Magazine

Voor een jaarabonnement van 4 nummers betaal je slecht €23,50. Super gaaf hè! Je krijgt dus bijna één magazine gratis. Toch te gek dat we deze mooie magazines voor zo’n leuke prijs kunnen aanbieden! Hopelijk kunnen we er nog vele maken, wil jij ook onderdeel uitmaken van dit avontuur, geen enkel nummer missen en meteen abonnee worden? Klik dan HIER om naar de abonnementenpagina te gaan. 

Je kunt natuurlijk ook zo’n leuk abonnement cadeau geven. Het is het ideale cadeau voor je creatieve vriendin, schoonzus of moeder, want wat ik zelf altijd superfijn vind is dat het abonnement dan na 4 nummers automatisch stopt. Dus je hoeft zelf niets in de gaten te houden. Alvast voor de feestdagen of een verjaardag :) Of gewoon zomaar omdat je elkaar of jezelf af en toe best mag verwennen met iets leuks. Zie het als het ultieme relaxmoment of jouw creatieve uitlaatklep. Ik weet wel wat ik mijn vriendinnen cadeau geef ;)

Liever het eerste nummer los online bestellen? Dat kan HIER.

Fijne dag!

-X- Lies 

2 reacties op “Abonnement op HHL magazine”

  1. Naomi schreef:

    Is het eerste nr van het abonnement het nr dat nu in de winkels ligt ? :)

    • Lisanne Multem schreef:

      Hi Naomi, nee het eerste nummer is alleen los te koop :) het abonnement gaat in vanaf nummer 2 dat in november verschijnt. liefs Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving