6 september 2019

HHL magazine vanaf nu in de winkels

Happy Handmade Living magazine

Ow…ik kan het nog steeds niet geloven hoor, maar het eerste nummer van Happy Handmade Living magazine ligt nu in de winkels. Vele van jullie bestelden hem al online en hebben hem als eerste ontvangen. Ik ben zo blij met al jullie toffe reacties! Echt te gek :)

Maar heb jij het magazine nog niet? Dan is hij vanaf nu ook verkrijgbaar bij de boekhandels, Ako’s, Bruna’s, je favoriete hobbywinkel en ga zo maar door in heel Nederland. 

Happy Handmade Living magazine

Ik heb nu meteen zin om alle winkels in Nederland af te gaan rijden en overal foto’s te gaan maken hahaha. Ja dat is raar, weet ik, ik zal het ook niet doen. Maar het voelt alsof mijn baby door het hele land ligt haha. Vanaf as maandag is HHL magazine ook te koop bij de Albert Heijns.

Het is echt zo bijzonder om mee te maken. Ik loop al dagen met een smile van oor tot oor en heb zin om iedereen die ik tegenkom erover te vertellen haha. Ik zie mensen naar me kijken zo van, wat is er met haar aan de hand haha. Een aantal winkels ben ik meteen langs gegaan om te bekijken of het er al ligt en wel op een mooie plek natuurlijk. En het is zo gaaf om te zien! Want het staat er gewoon al! Denk je dat mensen het raar vinden als ik dan zeg: Hé hallo, bent u boodschappen aan het doen? Ja, oké nou neem dit magazine ook meteen even mee want dit wil je hebben hoor hihi. 

happy handmade living magazine

In de winkels in België is HHL magazine pas later verkrijgbaar zijn. Maar woon jij in België en wil je hem ook meteen hebben? Je kan Happy Handmade Living ook online bestellen via Vipwinkel.nl. Voor slechts €1,82 wordt het magazine binnen 3 werkdagen bij je thuisbezorgd.

Ik wil jullie natuurlijk vragen om je hulp, want hoe meer mensen van dit magazine weten, hoe meer en hoe langer we er plezier aan zullen beleven. Dus zegt het voort, geef het cadeau aan je vrienden of familie, post het op Twitter, Facebook en Instagram. Zie jij het in de schappen? Maak je dan even een foto voor mij? Zou ik zo tof vinden om te zien! Doe mee aan de win-acties! In het magazine staat hoe je kans maakt op te gekke prijzen en hoe jij met je foto in de volgende edities van HHL magazine kunt komen. 

happy handmade living magazine

Ik hoop natuurlijk nog vele mooie edities te maken van HHL magazine en het volgende nummer zal vanaf half november verkrijgbaar zijn. Dus wacht niet te lang met het aanschaffen van #1 want op = op. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van toffe acties, HHL magazine en ander leuk nieuws? Schrijf je dan even in voor de nieuwsbrief. Dan kan onderaan of aan de zijkant van dit bericht.

Happy Handmade Living magazine

Owja en wil jij het magazine toch liever online kopen? Dat kan HIER. Vanaf het tweede nummer kun je trouwens ook een abonnement nemen op HHL magazine! Cool hè! Dan krijg je ook een mega toffe korting! Kijk HIER voor alle info over het abonnement op Happy Handmade Living magazine.

Oke nu moet ik echt weer aan het werk! hihi

-X- Lies

4 reacties op “HHL magazine vanaf nu in de winkels”

 1. Arja schreef:

  Super mooi, die plaatjes zijn zo sfeervol.
  Lijkt me een gevoel van super trots zijn als,
  in een boekhandel loopt en ‘jezelf’ ertussen
  ziet staan. Geniet ervan, en voor langere tijd.

 2. Marina schreef:

  is het ook mogelijk om editie 1, 2.en 3 nog te krijgen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving