20 oktober 2019

Joly bag haken of breien voor het WWF (give-away)

Joly bag

Wolplein heeft een mega toffe actie opgezet in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds (WWF). Ik wil deze actie graag met jullie delen. Ik bedoel als we toch zo graag haken en/of breien, waarom dat niet een leuk project dat ook nog bijdraagt aan een betere wereld! Ik heb het over de Joly Bag! De Joly bag is een ruime markttas waarmee je praktisch en in stijl je dagelijkse boodschappen kan doen. Superfijn want die plastic tasjes gebruiken we natuurlijk allang niet meer en deze past gemakkelijk in je tas of zak zodat je nooit met lege handen staat. 

Joly bag
Foto: Wolplein

Wolplein verkoopt het patroon van deze toffe tas in de vorm van een haak- of breipakket. Er is keus uit 5 trendy kleuren: okergeel, crème, zeegroen, lichtblauw en roze. Ik koos natuurlijk voor Zeegroen. De tas is met een bijzondere reden ontworpen: namelijk de zeeschildpad redden! Voor dit bedreigde diersoort is plastic een groot gevaar en door plastic tasjes te vervangen door de Joly bag, helpen we mee aan een schonere oceaan. En dat is zo ontzettend belangrijk! Maar hoe werkt deze actie nou precies? Door de Joly bag te haken of te breien ben je niet alleen ontspannend en duurzaam bezig maar steun je ook nog eens het goede doel. Per verkocht actiepakket doneert Wolplein namelijk €2,50 aan het Wereld Natuur Fonds (WWF). 

Joly bag

Het pakket is duurzaam verpakt en bevat naast het duidelijke patroon en de stevige katoengarens, een roze leren label met daarop het Wolplein logo. Help jij ook mee? Red de zeeschildpad door het haken van de WWF Joly Bag! HIER kun je dit toffe pakket kopen. En ik heb nog meer leuk nieuws want ik mag namelijk iemand van jullie blij maken met zo’n tof pakket naar keuze!! Wil jij kans maken, laat dan onder dit bericht een reactie achter. Ook op facebook en Instagram maak je kans :) Maandag 28 oktober maak ik de winnaar bekend. Fijne dag!

Liefs Lies

36 reacties op “Joly bag haken of breien voor het WWF (give-away)”

 1. Ellen schreef:

  Oh , ik zie mijzelf al met zo’n tas lopen over de markt voor mijn wekelijkse groenten. Ik doe graag mee met je actie. Liefs Ellen

 2. Ingrid ten Hove schreef:

  Wauw gave actie! Op naar een duurzamere wereld!

 3. Linda schreef:

  Oooo ja, ik doe graag mee hoor! De zeegroene zou perfect staan bij mijn mega tas van zeegras. Desondanks past daar niet altijd alles in van boodschappen dus neem ik vaak een plastic zak extra mee. Hoe mooi als ik die kan vervangen door de Joly bag!

 4. Rieneke Zandbergen schreef:

  Wat een prima initiatief, ik zou er wel raad mee weten!

 5. Gerda van der Wel schreef:

  Ik doe graag mee! Ben donateur van het WNF en doe de boodschappen zoveel mogelijk met duurzame tassen. Deze past dus exact bij mijn idealen!

 6. Erica Davids schreef:

  Wat een geweldig initiatief.wij eten altijd biologisch en zoveel mogelijk zonder plastic verpakkingen te gebruiken.
  Dus past jouw actie helemaal daarbij. Super van je! Tasje kan ik dus ook best gebruiken leuk!! Uiteraard in het zeegroen groetjes Erica

 7. Annet schreef:

  Ik heb altijd boodschappen tassen bij met logo’s van winkels erop, dus deze zou heel wat leuker zijn! Doe graag mee…..

 8. Handmade by Liane schreef:

  Wat een leuke giveaway? deze zou perfect zijn voor alle groente en fruit… ik doe graag mee voor de creme kleur?

 9. Nicole schreef:

  Oh ja ik doe ook graag mee, ik heb nooit tassen genoeg, super Leuke actie bedankt ??

 10. Ingrid schreef:

  Daar worden we vrolijk van..van het maken van deze handige tas en het dragen en gebruiken! En het goede doel is top! Dus ja graag! groet,Ingrid

 11. Eefje schreef:

  Ja ik doe heel graag mee om deze toffe boodschappentas te winnen!!

 12. Ingrid schreef:

  O wat is die leuk!!
  Doe graag mee met deze winactie! Voorkeur heeft de creme kleurige?

 13. Irma schreef:

  Das superleuk! Een goed doel en een mooie tas. Natuurlijk zou ik graag willen meedoen. Mocht ik niet winnen, dan vraag ik m voor mijn verjaardag als kadootje…. ook dat is win-win…

 14. Ingrid schreef:

  Ga ik met het boodschappennet naar Herenboeren Boxtel, onze groenten halen.
  Lijkt me super tof?

 15. Kathelijne schreef:

  Wat een goeie actie, ik loot graag mee, de zeegroene kleur vind ik mooi??

 16. Claudia schreef:

  Ik hou ervan: gehaakte tasjes voor het milieu!!! Graag draag ik daaraan mijn steentje bij. Als ik hem cadeau krijg (en dat wil ik graag!), maak ik hem en geef ik hem wèg als cadeau!! Kleur maakt niet veel uit, hoewel ik de zeegroene erg mooi vind, want ik vind sowieso iemand die gek is op de kleur die ik maak als cadeau!

 17. Carmen schreef:

  Wat een fantastische actie. Kids zijn helemaal wild van zeeschildpadden en doen mee met de plastic bende, kan ik heb mooi op pad sturen voor boodschapjes met zo’n speciaal tasje ?

 18. Annemiek schreef:

  Super initiatief! Die zou ik wel graag willen maken

 19. Marieke schreef:

  Dat is nog eens een leuke actie! Ben juist bezig met het verwijderen van zoveel mogelijk plastic verpakkingen uit mijn huis.

 20. Hanna schreef:

  Heel leuk!
  Naast naaien wil ik ook zo graag het haken gaan oppakken! Lijkt me heerlijk rustgevend ?
  Groetjes Hanna :)

 21. Ingeborg schreef:

  Super tof deze give-away, ik heb al herbruikbare fruitnetjes of neem het los mee.
  Een mooi boodschappennet zou daar perfect bij passen ipv. de plastic shopper die ik nu altijd gebruik. ?

 22. Marijke schreef:

  Leuke actie! Leuk om te maken en ook nog voor een goed doel!
  Ik loot graag mee!

 23. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

  Mijn gehaakte Joly Bag hangt al te pronken hier in huis. Klaar om mee te gaan shoppen! Binnenkort op mijn blog.
  Het is een erg leuk patroon om te haken. Winnen hoeft dus niet meer. Maar natuurlijk een super leuke actie. Met name omdat je er ook een goed doel mee steunt.

 24. Angela schreef:

  Met 11 schildpadden in mijn vijver die allemaal afdankertjes zijn MOET ik natuurlijk ook hun wilde verre zee familie helpen. Een zeeschildpad past niet in mijn vijver dus als ik het wereldnatuurfonds nog wat extra kan steunen door mijn favoriete hobby uit te oefenen dan laat ik dat niet aan mij voorbij gaan natuurlijk.
  En hoezo heb ik nou 11 afgedankte schildpadden in een gigantische vijver? Nou… het begon zo’n 30 jaar geleden met 1. Daar kwam de schildpad van de buren bij en voor je het weet weet iedereen die van zijn schildpad af wil je te vinden. Want die schattige kleine schildpadjes uit de winkel blijven natuurlijk niet zo klein. En dus heb ik er nu 11 die variëren in lengte van 15 cm tot maar liefst 30 cm :)
  Toffe give-away en natuur-help-actie in 1. Super.

 25. MarianZw schreef:

  Wat leuk zeg, daar zou ik graag mijn dochter mee verrassen, die zit s avonds op de bank te haken, heerlijke ontspanning.

 26. Cobi schreef:

  Wauw die is leuk ik zou deze graag voor een kennisje van mij maken die helemaal blij wordt van deze tassen

 27. Sandra schreef:

  Owwwwwww, wat een leukerdje, ik doe graag mee :-)

 28. Danielle schreef:

  Wat een goed initiatief! Ik loot graag mee hoor!

 29. Max schreef:

  Ik wil graag winnen voor mijn moeder.
  Toevallig hadden we het vandaag over plastic inde zee toen mijn moeder vertelde over de actie van Wolplein en deze give-away. Aangezien ze dol is op haken wil ik voor haar en de zeeschildpadden een gokje wagen.

 30. Evelien schreef:

  Oh ik doe graag mee , duimen maar

 31. Shirley schreef:

  Oh, deze had ik bijna gemist. Lijkt me super leuk om deze zelf te mogen haken :)
  Ik maak al gebruik van opvouwbare tasjes en heb er ook altijd 2 bij me, maar een zelfgemaakte tas is natuurlijk nog veel leuker!!

  Liefs Shirley xxx

 32. Marielle schreef:

  Superleuke tas! Ik doe graag mee ????

 33. Caroline schreef:

  Wat een superleuk patroon en hippe tas! Lijkt me leuk om mee aan de slag te gaan en zo met de feestdagen voor de deur ook anderen blij mee te maken!

 34. Rineke schreef:

  Ja doe super graag mee. Leuk zo’n give away!

 35. Barbara schreef:

  Ik loot graag mee voor deze leuke tas! Net als jij zou ik ook kiezen voor zeegroen. En wat een mooi initiatief!???

 36. Nynke Kuipers schreef:

  Aah wat een superleuke tas én goed doel!
  Okergeel is mijn lievelingskleur op dit moment :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving