fbpx


Joly bag haken of breien voor het WWF (give-away)

Wolplein heeft een mega toffe actie opgezet in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds (WWF). Ik wil deze actie graag met jullie delen. Ik bedoel als we toch zo graag haken en/of breien, waarom dat niet een leuk project dat ook nog bijdraagt aan een betere wereld! Ik heb het over de Joly Bag! De Joly bag is een ruime markttas waarmee je praktisch en in stijl je dagelijkse boodschappen kan doen. Superfijn want die plastic tasjes gebruiken we natuurlijk allang niet meer en deze past gemakkelijk in je tas of zak zodat je nooit met lege handen staat. 

Joly bag
Foto: Wolplein

Wolplein verkoopt het patroon van deze toffe tas in de vorm van een haak- of breipakket. Er is keus uit 5 trendy kleuren: okergeel, crème, zeegroen, lichtblauw en roze. Ik koos natuurlijk voor Zeegroen. De tas is met een bijzondere reden ontworpen: namelijk de zeeschildpad redden! Voor dit bedreigde diersoort is plastic een groot gevaar en door plastic tasjes te vervangen door de Joly bag, helpen we mee aan een schonere oceaan. En dat is zo ontzettend belangrijk! Maar hoe werkt deze actie nou precies? Door de Joly bag te haken of te breien ben je niet alleen ontspannend en duurzaam bezig maar steun je ook nog eens het goede doel. Per verkocht actiepakket doneert Wolplein namelijk €2,50 aan het Wereld Natuur Fonds (WWF). 

Joly bag

Het pakket is duurzaam verpakt en bevat naast het duidelijke patroon en de stevige katoengarens, een roze leren label met daarop het Wolplein logo. Help jij ook mee? Red de zeeschildpad door het haken van de WWF Joly Bag! HIER kun je dit toffe pakket kopen. En ik heb nog meer leuk nieuws want ik mag namelijk iemand van jullie blij maken met zo’n tof pakket naar keuze!! Wil jij kans maken, laat dan onder dit bericht een reactie achter. Ook op facebook en Instagram maak je kans :) Maandag 28 oktober maak ik de winnaar bekend. Fijne dag!

Liefs Lies

Labels:, , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (36)

 • Avatar

  Ellen

  |

  Oh , ik zie mijzelf al met zo’n tas lopen over de markt voor mijn wekelijkse groenten. Ik doe graag mee met je actie. Liefs Ellen

  Reply

 • Avatar

  Ingrid ten Hove

  |

  Wauw gave actie! Op naar een duurzamere wereld!

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Oooo ja, ik doe graag mee hoor! De zeegroene zou perfect staan bij mijn mega tas van zeegras. Desondanks past daar niet altijd alles in van boodschappen dus neem ik vaak een plastic zak extra mee. Hoe mooi als ik die kan vervangen door de Joly bag!

  Reply

 • Avatar

  Rieneke Zandbergen

  |

  Wat een prima initiatief, ik zou er wel raad mee weten!

  Reply

 • Avatar

  Gerda van der Wel

  |

  Ik doe graag mee! Ben donateur van het WNF en doe de boodschappen zoveel mogelijk met duurzame tassen. Deze past dus exact bij mijn idealen!

  Reply

 • Avatar

  Erica Davids

  |

  Wat een geweldig initiatief.wij eten altijd biologisch en zoveel mogelijk zonder plastic verpakkingen te gebruiken.
  Dus past jouw actie helemaal daarbij. Super van je! Tasje kan ik dus ook best gebruiken leuk!! Uiteraard in het zeegroen groetjes Erica

  Reply

 • Avatar

  Annet

  |

  Ik heb altijd boodschappen tassen bij met logo’s van winkels erop, dus deze zou heel wat leuker zijn! Doe graag mee…..

  Reply

 • Avatar

  Handmade by Liane

  |

  Wat een leuke giveaway🧡 deze zou perfect zijn voor alle groente en fruit… ik doe graag mee voor de creme kleur👌

  Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  Oh ja ik doe ook graag mee, ik heb nooit tassen genoeg, super Leuke actie bedankt 🙏🏼

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Daar worden we vrolijk van..van het maken van deze handige tas en het dragen en gebruiken! En het goede doel is top! Dus ja graag! groet,Ingrid

  Reply

 • Avatar

  Eefje

  |

  Ja ik doe heel graag mee om deze toffe boodschappentas te winnen!!

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  O wat is die leuk!!
  Doe graag mee met deze winactie! Voorkeur heeft de creme kleurige🥰

  Reply

 • Avatar

  Irma

  |

  Das superleuk! Een goed doel en een mooie tas. Natuurlijk zou ik graag willen meedoen. Mocht ik niet winnen, dan vraag ik m voor mijn verjaardag als kadootje…. ook dat is win-win…

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Ga ik met het boodschappennet naar Herenboeren Boxtel, onze groenten halen.
  Lijkt me super tof😀

  Reply

 • Avatar

  Kathelijne

  |

  Wat een goeie actie, ik loot graag mee, de zeegroene kleur vind ik mooi🤞🤞

  Reply

 • Avatar

  Claudia

  |

  Ik hou ervan: gehaakte tasjes voor het milieu!!! Graag draag ik daaraan mijn steentje bij. Als ik hem cadeau krijg (en dat wil ik graag!), maak ik hem en geef ik hem wèg als cadeau!! Kleur maakt niet veel uit, hoewel ik de zeegroene erg mooi vind, want ik vind sowieso iemand die gek is op de kleur die ik maak als cadeau!

  Reply

 • Avatar

  Carmen

  |

  Wat een fantastische actie. Kids zijn helemaal wild van zeeschildpadden en doen mee met de plastic bende, kan ik heb mooi op pad sturen voor boodschapjes met zo’n speciaal tasje 😁

  Reply

 • Avatar

  Annemiek

  |

  Super initiatief! Die zou ik wel graag willen maken

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  Dat is nog eens een leuke actie! Ben juist bezig met het verwijderen van zoveel mogelijk plastic verpakkingen uit mijn huis.

  Reply

 • Avatar

  Hanna

  |

  Heel leuk!
  Naast naaien wil ik ook zo graag het haken gaan oppakken! Lijkt me heerlijk rustgevend 🙃
  Groetjes Hanna :)

  Reply

 • Avatar

  Ingeborg

  |

  Super tof deze give-away, ik heb al herbruikbare fruitnetjes of neem het los mee.
  Een mooi boodschappennet zou daar perfect bij passen ipv. de plastic shopper die ik nu altijd gebruik. 🐢

  Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Leuke actie! Leuk om te maken en ook nog voor een goed doel!
  Ik loot graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Mijn gehaakte Joly Bag hangt al te pronken hier in huis. Klaar om mee te gaan shoppen! Binnenkort op mijn blog.
  Het is een erg leuk patroon om te haken. Winnen hoeft dus niet meer. Maar natuurlijk een super leuke actie. Met name omdat je er ook een goed doel mee steunt.

  Reply

 • Avatar

  Angela

  |

  Met 11 schildpadden in mijn vijver die allemaal afdankertjes zijn MOET ik natuurlijk ook hun wilde verre zee familie helpen. Een zeeschildpad past niet in mijn vijver dus als ik het wereldnatuurfonds nog wat extra kan steunen door mijn favoriete hobby uit te oefenen dan laat ik dat niet aan mij voorbij gaan natuurlijk.
  En hoezo heb ik nou 11 afgedankte schildpadden in een gigantische vijver? Nou… het begon zo’n 30 jaar geleden met 1. Daar kwam de schildpad van de buren bij en voor je het weet weet iedereen die van zijn schildpad af wil je te vinden. Want die schattige kleine schildpadjes uit de winkel blijven natuurlijk niet zo klein. En dus heb ik er nu 11 die variëren in lengte van 15 cm tot maar liefst 30 cm :)
  Toffe give-away en natuur-help-actie in 1. Super.

  Reply

 • Avatar

  MarianZw

  |

  Wat leuk zeg, daar zou ik graag mijn dochter mee verrassen, die zit s avonds op de bank te haken, heerlijke ontspanning.

  Reply

 • Avatar

  Cobi

  |

  Wauw die is leuk ik zou deze graag voor een kennisje van mij maken die helemaal blij wordt van deze tassen

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Owwwwwww, wat een leukerdje, ik doe graag mee :-)

  Reply

 • Avatar

  Danielle

  |

  Wat een goed initiatief! Ik loot graag mee hoor!

  Reply

 • Avatar

  Max

  |

  Ik wil graag winnen voor mijn moeder.
  Toevallig hadden we het vandaag over plastic inde zee toen mijn moeder vertelde over de actie van Wolplein en deze give-away. Aangezien ze dol is op haken wil ik voor haar en de zeeschildpadden een gokje wagen.

  Reply

 • Avatar

  Evelien

  |

  Oh ik doe graag mee , duimen maar

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Oh, deze had ik bijna gemist. Lijkt me super leuk om deze zelf te mogen haken :)
  Ik maak al gebruik van opvouwbare tasjes en heb er ook altijd 2 bij me, maar een zelfgemaakte tas is natuurlijk nog veel leuker!!

  Liefs Shirley xxx

  Reply

 • Avatar

  Marielle

  |

  Superleuke tas! Ik doe graag mee 😍🍀🍀🍀

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Wat een superleuk patroon en hippe tas! Lijkt me leuk om mee aan de slag te gaan en zo met de feestdagen voor de deur ook anderen blij mee te maken!

  Reply

 • Avatar

  Rineke

  |

  Ja doe super graag mee. Leuk zo’n give away!

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  Ik loot graag mee voor deze leuke tas! Net als jij zou ik ook kiezen voor zeegroen. En wat een mooi initiatief!👌🏻🍀

  Reply

 • Avatar

  Nynke Kuipers

  |

  Aah wat een superleuke tas én goed doel!
  Okergeel is mijn lievelingskleur op dit moment :)

  Reply

Laat een reactie achter