fbpx


KreaDoe 2019 (incl. give-away)

Ben jij net als ik ook altijd op zoek naar nieuwe creatieve hobbymaterialen, of nieuwe technieken. Of misschien ben je wel op zoek naar een geheel nieuwe hobby? Ik vind het heerlijk om inspiratie op te doen en andere creatieve mensen te ontmoeten. Om die reden ga ik elk jaar naar een aantal verschillende events. Een event dat zeker niet mag ontbreken is de KreaDoe

Dit jaar vindt de KreaDoe van 30 oktober tot en met 3 november plaats, natuurlijk in de Jaarbeurs in Utrecht! Het is hét event voor iedereen die van craft en DIY houdt. Honderden deelnemers tonen op KreaDoe de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, tekenen en schilderen, sieraden maken en nog véél meer. Er is dus zoveel inspiratie te vinden!

Kreadoe 2019

Dit jaar viert KreaDoe ook nog eens haar 30e verjaardag! Het wordt één groot feest! Op KreaDoe kun je je volledig laten inspireren én je kunt er vooral ook veel doen tijdens één van de vele workshops. Zo kun je bijvoorbeeld een workshop chocolade bonbons maken volgen, bloemkaarten fabriceren, sieraden ontwerpen, boetseren en nog veel meer. Die workshops zijn super handig om kennis te maken met nieuwe technieken, zo kom ik altijd weer op nieuwe ideeën. 

Daarnaast is het ook de ideale plek om je garen voorraad aan te vullen. Je vindt er vele aanbiedingen en nieuwe materialen om uit te proberen. Ook een gevaar voor je portemonnee maar soms mag je jezelf ook wel eens verwennen toch! Hebben jullie al een boodschappenlijstje klaarliggen? Ik ga op zoek naar mooie dikke garen voor stoere woonaccessoires. Elk jaar vind ik weer gave nieuwe dingen die ik wil uitproberen.

Ga jij ook ieder jaar naar KreaDoe? Of ga jij misschien voor het eerst dit jaar? Ik ben heel benieuwd waar jij naar op zoek gaat en wie je hoopt te ontmoeten. Wat een vragen allemaal he haha maar dat vind ik zo leuk om te horen van andere creatievelingen. Wil jij er zeker weten bij zijn? Je kunt HIER je tickets bestellen.

Nog meer leuk nieuws m.b.t. de KreaDoe want ik mag namelijk 2 X 2 toegangskaartjes weggeven :) Wil jij dus heel graag naar Kreadoe en heb je nog geen kaartjes in huis… DOE MEE! Laat een reactie achter onder dit bericht. Misschien hoor jij dan maandag 14 oktober wel dat je hebt gewonnen! Veel succes! 

Liefs Lies

Labels:, , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (78)

 • Avatar

  Sija Terlouw

  |

  Wat leuk de Krea doe. Ben er nog nooit geweest. zou graag een kansje wagen voor de kaarten.
  Zou dan met mijn dochter gaan om inspiratie op te doen voor onze webshop by Xanne.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Gaaf dat je meedoet!

   Reply

 • Avatar

  Desiree

  |

  Oh lijkt me heel leuk, ik doe graag mee! 💕

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Gaaf dat je meedoet!!

   Reply

 • Avatar

  Adrienne

  |

  Lijkt me heel leuk om een keer naar KreaDoe te gaan. Van haken tot stippen en van taarten maken tot schilderen…. Van hobby’s heb je nooit genoeg😉

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Heerlijk toch! Lekker bezig blijven :)

   Reply

 • Avatar

  Marloes

  |

  Ik ben nog nooit op KreaDoe geweest, maar het lijkt me super leuk! Ook gevaarlijk, ik heb al zoveel hobbies 🙈 Het lijkt me een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen 🤗

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahaha heel gevaarlijk idd haha

   Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Zou heeeeel graag meedoen ! ga graag met mn beste vriendin , maken er een jaarlijks dagje uit van!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat leuk! Dat klinkt heel gezellig :)

   Reply

 • Avatar

  Handmade by Liane

  |

  Ik wil heel graag naar Kreadoe met een vriendin… Zou geweldig zijn om dit te winnen zodat ik wat meer te besteden heb op de beurs😅… Altijd zo fijn dat je alle winkels bij elkaar hebt en kunt kopen wat hier in de buurt niet verkrijgbaar is… Ik ga heel hard duimen🍀

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja fijn is dat he! En leuke aanbiedingen :) heerlijk!

   Reply

 • Avatar

  Michael Wassenaar

  |

  Ik zou het ook dolgraag een keer mee willen maken. Ben er nog nooit geweest dus leuke kans om kennis te maken daar met de beurs.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Tof dat je meedoet!

   Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Jaaa ik heb ook een dag met mijn moeder gepland! Zo leuk!! Ik hoop chunky wool te vinden om een hoolawool-achtig-iets te maken! Zin in!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Gaaf..!!!

   Reply

 • Avatar

  Marie-josé gelens

  |

  Leuk de krea doe al weer heel wat jaren geleden dat ik er was.zou het leuk vinden om weer eens rond te kijken..ideeën opdoen..kijken of er nog iets nieuws is op creatief vlak….gr marie-jose

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Tijd om weer eens een kijken te nemen dan idd :) Leuk dat je meedoet!

   Reply

 • Avatar

  carla

  |

  Even tijd voor jezelf….. dat heb je als mantelzorgster echt wel eens nodig toch !!??
  Je batterij een dagje opladen zodat je weer verder kan…
  Dus wie niet waagt wie niet wint….
  Succes met deze leuke actie en tot ziens??!!
  CdG

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Klinkt als een heel goed idee! Leuk dat je meedoet!!

   Reply

 • Avatar

  Wiepkje

  |

  Misschien wel 20 jaar geleden dat ik naar de Kreadoe ben geweest. Zou nu wel weer eens een kijkje willen nemen.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Haha dat wordt wel weer eens tijd dan haha

   Reply

 • Avatar

  Cindy

  |

  Ik wil graag meedoen met deze leuke give-away! Ik zou er heel graag heengaan met mijn collega zodat we inspiratie kunnen op doen voor ons werk als activiteiten begeleidster. Zodat we weer leuke nieuwe activiteiten kunnen bedenken voor onze cliënten.

  Reply

 • Avatar

  Manuela Brouwers

  |

  De KreaDoe, dat is al weer heel lang geleden dat ik daar kwam….denk wel zeker een 20 jaar. Ja, leuk idee om daar weer eens rond te gaan neuzen. Ik doe graag mee. Gr. Manuela

  Reply

 • Avatar

  Mirella Groeneveld

  |

  Ik zou eens heel graag met mijn zusje naar de Kreadoe willen gaan. En wat maakt het nog leuker om dit met gewonnen kaartjes te doen? Ik doe dus graag mee om ze te winnen!
  Groeten Mirella.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk dat je meedoet!!

   Reply

 • Avatar

  Iris

  |

  Oh lijkt me superleuk om een keer heen te gaan. Ben er nog nooit geweest. Is alleen wel slecht voor mijn portemonnee denk ik maar dat heb ik er wel voor over :-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Jaaa leuk!!! Tof dat je meedoet🤩🤩

   Reply

 • Avatar

  Kaylee

  |

  Heel graag zou ik deze willen winnen. Voor mijn studie ben ik nu bezig met het onderzoeken naar nieuwe creatieve technieken, en alles wat ik dus wil onderzoeken kan ik op de beurs vinden hoe leuk is het. Veder onderzoekt een vriendin van me ook hoe ze jongeren meer bekent kan maken met breien, haken enz. En waar kan je beter onderzoek doen dan op zo’n beurs. Samen zouden we het echt onwijs leuk vinden om heen te gaan en dan volledig in ons onderzoek duiken.

  Gr kaylee

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat leuk! Idd inspiratie genoeg daar! 💛

   Reply

 • Avatar

  Lisa

  |

  Oeh ik doe graag mee! Ik ben drie jaar geleden met mijn moeder geweest en vond het toen zo’n fijne, inspirerende beurs!

  Reply

 • Avatar

  Natasja

  |

  O superleuk leuk leuk! Ik doe graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Marly

  |

  Hoi, hoi,
  Wat super leuk! Ik doe heel graag mee. Ik ben nog nooit naar de kreadoe geweest. Gek eigenlijk, want ik ben altijd op zoek naar nieuwe creatieve uitdagingen!!

  Reply

 • Avatar

  Ans

  |

  Wat een leuke winactie! Ik ben nog nooit op de crea doe geweest en het lijkt mij erg leuk om een keer naar toe te gaan! Ik ben gek op hobby’s! Ha ha. Groetjes Ans

  Reply

 • Avatar

  Karin Portier

  |

  Ik zou dolgraag mijn lieve buurvrouw willen verrassen met een dagje kreadoe, ik brei en haak veel en mijn buuf maakt dolgraag kaarten maar we willen ook natuurlijk kijken voor knutselspullen voor de kleinkinderen , want die knutselen heel graag de oma’s

  Reply

 • Avatar

  HB

  |

  Het lijkt me heeeeel gezellig om met mijn schoonzusje te gaan. We zijn allebei wel creabea. En ik kan wel ff iets leuks gebruiken tijdens de rotperiode waar ik in zit…. midden in een scheiding. Zou heerlijk zijn om mijn hoofd ff leeg te maken. En misschien kan ik nog wel wat aquarelverf of penselen vinden…..

  Reply

 • Avatar

  Brenda

  |

  Mijn dochter en ik zijn 3 jaar geleden voor het eerst geweest en nu willen we weer een keertje gaan op verzoek van de nu 13 jarige puber. Het was haar idee, hoe leuk is dat! Toch fijn om af en toe nog iets leuks te doen met je puber. Ze wil graag haar eigen oorbellen gaan maken . En ik? Ik geniet met haar mee en wil vooral kijken naar iets om te haken.

  Reply

 • Avatar

  Ida

  |

  Wat een leuke actie! Doe graag mee!🙏🏻

  Reply

 • Avatar

  Saskia

  |

  Mijn vriendin en ik zijn nog nooit op de Kreadoe geweest ondanks dat we allebei diverse creatieve hobby’s hebben. Dit jaar zijn we 25 jaar vriendinnen en het lijkt me daarom erg leuk om met haar heen te gaan.

  Reply

 • Avatar

  Bertina

  |

  Ben nog nooit geweest, al jaren van plan, nooit van gekomen… misschien nu wel?? Sinds kort weer aan het haken… nieuwe ideeën opdoen. Leuk, heerlijk dagje weg.

  Reply

 • Avatar

  Monique bongers

  |

  Ik ben er nog nooit geweest lijkt mij ern leuke beurs.
  Om samen met een vriendin te relaxen en leuke ideeën op te doen.

  Reply

 • Avatar

  astrid van akkerveeken

  |

  Ha Lies, wat ‘n leuke weggeef weer! Ik doe mee, omdat ik nog nooit naar de Kreadoe ben geweest.. liefs Astrid

  Reply

 • Avatar

  Romy

  |

  Oww, daar zou ik eigenlijk niet naar toe moeten gaan, te gevaarlijk, want: te veel leuke hobby’s en te weinig tijd. Maar ik zou het leuk vinden om aan mijn kinderen (j,m,m) dat virus door te geven! We wagen een kansje!

  Reply

 • Avatar

  Tanja

  |

  Het lijkt me heel leuk om een keer naar de KreaDoe te gaan. Dus ik doe graag mee met deze give-away😃

  Reply

 • Avatar

  Cecile

  |

  Wat een toffe actie! Staat in de planning om met mijn lieve buuf te gaan. Zo’n zin om nieuwe ideeën op te doen! Graag bezig dus dat komt wel goed!

  Reply

 • Avatar

  Joke

  |

  Wat lijkt het me leuk om met mijn creative kleindichter van elf naar de crea doe te gaan ze pinpt haar eigen kleding en is nu granny s voor een deken aan het haken nadat ze dekentjes voor al haar paarden( slice?) had gemaakt en ze wil graag nog zoveel meer keren,Ze kan uren you tube filmpjes kijken met nieuwe ideeen.Gezellig samen met de trein van Leeuwarden naar Utrecht,gezellig samen uit.

  Reply

 • Avatar

  Cecile

  |

  Wat een toffe actie!
  Staat in de planning om met mijn lieve buuf te gaan! Zo leuk om nieuwe inspiratie op te gaan doen ☺️

  Reply

 • Avatar

  Linsey

  |

  Wat een leuke actie!!
  Ik zou er heel graag de kaartjes willen winnen!! Ik heb volgens mij alle hobby’s al gedaan haha.
  Dus super leuk om weer nieuwe dingen te gaan ontdekken!
  Ik ga duimen!!🍀🙌

  Reply

 • Avatar

  Nienke Selbeck

  |

  Kaartje lijkt mij super tof! Ik zou graag met mijn lieve Haakvriendin gaan! Kunnen we weer nieuwe inspiratie opdoen!!

  Reply

 • Avatar

  Merel

  |

  Ik doe ook graag mee.
  Ben dringend op zoek naar inspiratie voor leuke nieuwe DIY om de herfst en winter door te komen

  Reply

 • Avatar

  Veerle

  |

  Leuk! Binnenkort begint mijn zwangerschapsverlof en ik zou graag kaartjes winnen om wat inspiratie op te doen voor leuke projecten tijdens mijn verlof :)

  Reply

 • Avatar

  Ans Vandewal

  |

  Vorig jaar niet gelukt om te gaan, maar dit jaar staat de KreaDoe ingepland als moeder/dochter uitstapje. Kaartjes dus super welkom. Duimen dus.

  Reply

 • Avatar

  Birgit

  |

  Ik doe heel graag mee met de give away. Zou super graag nog een x naar de crea doe willen samen met mijn vriendin!

  Reply

 • Avatar

  Karin

  |

  Het is ieder jaar weer een feestje om heen te gaan. Het is altijd een heerlijke dag waar je weer veel nieuwe ideeen ziet. En ons moeder dochter uitje❤️

  Reply

 • Avatar

  Lia

  |

  Wil graag heen met een vriendin die ook jou creaties zo tof vind en er meer van wil zien!

  Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Het is toch echt wel traditie van mijn moeder en mij om samen naar de Kreadoe te gaan. En wanneer we kaartjes winnen, kunnen we natuurlijk meer geld uitgeven aan knutselmaterialen :)

  Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Leuk!! Ben er al een paar jaar niet meer geweest, zou leuk zijn er weer eens naar toe te gaan!

  Reply

 • Avatar

  claudia

  |

  De plannen zijn al gemaakt maar de kaartjes zijn er nog niet! Zou ze dus heel graag willen! Ga gezellig met mn zus een dagje weg en net begonnen met macramé dus hoop er veel te kunnen leren en vooral materialen te kopen!

  Reply

 • Avatar

  Anja van D

  |

  Ik kan wel weer wat craft-inspiratie gebruiken! Ik doe graag mee! Groetjes, Anja

  Reply

 • Avatar

  Ieteke

  |

  Mijn moeder wil al jaren graag naar de creadoe. Ik ga graag met haar mee. Dus het zou superleuk zijn als we kaartjes zouden winnen. Leuke blog! 🤗

  Reply

 • Avatar

  miranda van klaveren

  |

  met ons mam die mijn gordijnen genaaid heb want ahh ik kan haar niet beter bedanken

  Reply

 • Avatar

  linda schrauwen

  |

  mijn dochter zoekt een hobby en ahhh waar kan dat beter

  Reply

 • Avatar

  jeanieke

  |

  heel erg graag met mijn bestie

  Reply

 • Avatar

  anne-fleur

  |

  ahh ik win nooit wat maar deze kans kan ik niet laten lopen , want ahhh ik wil ook wel eens creatief worden

  Reply

 • Avatar

  michelle

  |

  WOW dit wil ik heel erg graag want nu onze kinderen naar school gaan heb ik met een moedertje van school een naai ochtendje

  Reply

 • Avatar

  Tiffany

  |

  Het lijkt me erg leuk om naar de kreadoe te gaan met mijn moeder. We zijn vorig jaar helaas niet geweest maar ik zou dit jaar wel heel graag gaan :)

  Reply

 • Avatar

  Jopie

  |

  Ben heel vroeger wel eens geweest maar daarna is het er nooit meer van gekomen.
  Daarom waag ik graag een kansje voor een hernieuwde kennismaking!

  Reply

 • Avatar

  Hermi

  |

  Lijkt me erg mooi. Zou graag gaan met een vriendi n

  Reply

 • Avatar

  Dineke Kampman

  |

  Kan nog nét zie ik….en doe graag mee, omdat ik nog nooit op de kreadoe ben geweest!

  Reply

 • Avatar

  Cobi

  |

  Wat gaaf! Dit jaar zou ik graag weer eens met Mn moeder gaan

  Reply

 • Avatar

  Mathilde

  |

  Ik ben nog nooit op deze grote beurs geweest maar lijkt me geweldig om met mijn moeder heerlijk tussen de bolletjes wol nieuwe inspiratie op te doen voor op de naalden

  Reply

 • Avatar

  Inge

  |

  De Kreadoe, daar ben ik nog nooit geweest! Ik waag graag een kansje, misschien kom ik jou dan wel tegen Lisanne!

  Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  Ik doe graag mee. Gezellig een dagje uit met mijn moeder. Ik wil heel graag eens zo’n ingebreide Noorse trui maken. Op zoek dus naar inspiratie en wol.

  Reply

 • Avatar

  Emmy slabbers

  |

  Oh wat leuk! Hier zou ik mijn moeder mee kunnen verrassen en samen naar toe gaan

  Reply

 • Avatar

  Gé Geurtsen

  |

  Wil er graag heen met mijn moeder!

  Reply

 • Avatar

  Corrie van de Hef

  |

  Wat een leuke actie
  Ik wil graag naar de creadoe met mijn dochter om veel nieuwe ideetjes op te doen

  Reply

 • Avatar

  Nicky

  |

  Lekker freubelen met mijn lieve moedertje

  Reply

 • Avatar

  Rene

  |

  Ik zou ze heel graag willen voor mijn vrouw! Ze is de allerliefste. En ze wil hier heel graag met haar moeder er naar toe. Ik ga dan vrij nemen van mijn werk om op de kinderen te passen, zodat zij een leuk dagje uit hebben!

  Reply

Laat een reactie achter