fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
8 november 2019

DIY box!

DIY box

Ik vind het zo inspirerend om andere ondernemers te ontmoeten. Ja, het klinkt misschien een beetje gek, maar inmiddels is Happy Handmade Living niet alleen meer mijn hobby maar ook echt mijn bedrijf. Het is zo gegroeid en dat is natuurlijk supergaaf. Omdat ik weet hoe hard je als creatief ondernemer moet werken, vind ik het super inspirerend om andere creatief ondernemers te ontmoeten. Heel vaak kun je elkaar helpen en inspireren. 

DI
Y box

Zo ook Sarah van September18, ik vind het zo gaaf wat ze doet en dat wil ik heel graag met jullie delen, want ik kan me voorstellen dat dit voor jou ook het ideale DIY cadeau is. Ik hoor je nu denken…wat doet ze dan precies? Sarah heeft een DIY abonnement ontwikkeld. Je kunt bij haar dus lid worden en dan ontvang je elke maand een pakket thuis met een te gek DIY project. Dit kan werkelijk van alles zijn, dus je wordt iedere keer uitgedaagd met een ander project of nieuwe techniek. En wat ik ook supertof vind, is dat ze uitsluitend met hoogwaardige en natuurlijke materialen werken. Denk aan wol en zijde.

DIY box

De afgelopen maanden breidde ik een hele stoere kruk, ging ik aan de slag met het verven van een handige shopper, en maakte ik deze toffe wandhanger van lontwol. Te gekke accessoires voor in huis of om te dragen. Ik vind het zo tof om uitgedaagd te worden. Wat dacht je van een XXL deken of sprei? Handlettering op zijde of je eigen ontworpen slippers. Ze komen allemaal voorbij! Nog even wat meer informatie over wat je precies kunt verwachten. 

DIY box
Foto: September18
OVER DE DIY BOX

Elke maand een heerlijk moment voor jezelf. Tijd waarin je aan de slag gaat met een nieuw, niet al te moeilijk, project. Je hebt geen ervaring nodig met breien, naaien, textiel of anderszins. En je maakt toch hele mooie dingen, helemaal zelf! Een DIY membership bestaat uit een maandelijkse box waarin je alle items ontvangt die je nodig hebt om van start te gaan. Ook ontvang je een exclusieve begeleidende video met duidelijke instructies. Dat helpt echt enorm, want je kunt als het ware gewoon met je scherm voor je neus de stappen volgen. 

Foto: September18

De kosten voor een abonnement op deze box zijn € 29,- per maand en hij is maandelijks opzegbaar. Je betaalt een bijdrage van € 3,95 voor de verzending van de box. Of voor naar België is die bijdrage € 6,95. Wil jij meteen lid worden? Kijk dan snel naar het abonnement overzicht.

Extra leuk is dat ik jullie (omdat ik zelf groot fan ben) een hele leuke korting mag geven! Je krijgt dan een exclusief HHL abonnement en dat betekent dat je 10 procent korting krijgt op al je boxen als je nu lid wordt. Tof hè! Dan vind ik het helemaal een koopje :) Gebruik daarvoor in de webshop bij het lid worden de code: HAPPYHANDMADELIVING.

Liever eerst één box uitproberen, dat kan ook! Koop dan een losse box HIER in de shop van September18.nl. 

Laat me weten als jij er ook mee aan de slag gaat, vind ik zo tof om te zien en wellicht kunnen we elkaar ook weer inspireren. 

Liefs Lies 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving