fbpx


HHL #2 nu in de winkel

YIIIIIHAAAAAA, men wat was het weer een bevalling op zich, maar het november nummer van het magazine ligt in de winkels. En het is zoooooo gaaf geworden. Hierbij laat ik je meteen een mooie sfeerimpressie zien. Geloof me, ook dit nummer van Happy Handmade Living magazine wil je hebben!!!!

Het staat vol met prachtige winterse projecten en die kunnen we goed gebruiken, wan koud is het zeker! Warme dekens, een warme jurk, een heerlijk licht gebreid vestje en ga zo maar door! Allemaal in een prachtige stijl die bij de trends van dit moment passen. Maar dan dus zelfgemaakt!

Hierboven zie je een zelfgehaakte vega schapenvacht op de foto! Daarmee blijf je deze winter wel warm, hoe cool! Of maak je eigen duurzame slingers voor de feestdagen. Cadeautjes inpakken was na het lezen van het november nummer nooit meer hetzelfde. In het magazine vind je vele tips om je cadeaus origineel in te pakken en ook staan er hele toffe cadeaulabels in om je cadeaus meteen mee af te maken. Owja en laat ik de gave win-acties niet vergeten! Die zijn zooooo tof!!!!

Ik ben natuurlijk bevooroordeeld, maar echt, het is weer zo’n gaaf magazine geworden! Ik ben er ontzettend trots op hoe ik in dit jaar maar liefst twee toffe magazines heb gemaakt en ik hoop natuurlijk dat jullie er net zo blij van worden als ik. Race dus snel naar de winkel want het gaat vast weer hard nu met de feestdagen in de aantocht.

Wil je toch liever vanuit je luie stoel bestellen? Dat kan natuurlijk ook :) Klik dan even HIER. Wil je liever meteen een abonnement? Klik dan hier beneden. Fijne dag en alvast een heel fijn weekend!

X Lies

Labels:, ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Michaela

  |

  Oh jammer nog niet ontvangen. Abonnement maar wacht af.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat jammer, je kunt het beste even mailen naar de uitgever, dan kunnen ze een nieuwe opsturen naar je. Ja winkel@vipmedia.nl

   Reply

 • Avatar

  Carolien

  |

  Superblij was ik toen de Happy Handmade living nummer 2 in mijn brievenbus viel. Wat een heerlijk tijdshchrift. Heeft alles in zich zich waar Happy van wordt 😃

  Lisanne en iedereen en er aan mee heeft gewerkt.. Thnx! 💝

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Supertof om te horen..!! Dankjewel!! X

   Reply

Laat een reactie achter