4 november 2019

Magazine 2 is vanaf nu te bestellen!

Yeah..!!! Het nieuwe magazine is vanaf nu te bestellen :) Ik ben weer zo ongelofelijk happy met hoe het is geworden. Het is een heerlijk magazine bomvol winterse inspiratie. Je vind in dit nummer weer een aantal heerlijke warme fashion patronen die je niet meer uit wilt doen. Ook is er weer genoeg interieur inspiratie te vinden. 

HHL Magazine

Een heerlijke warme deken, een superzachte schapenvacht, een stoer kussen en nog veel meer maak projecten! Daarnaast brengen we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van interieur, craft en mode. En vind je ook een styledossier in dit nummer. Zo weet je precies welke items je nodig hebt in je wintergarderobe, dat zijn er helemaal niet zo veel als je denkt. 

We helpen je met het inpakken van je cadeautjes voor de feestdagen en geven je meteen een aantal hele leuke cadeaulabels. Binnenkijkers in prachtige huizen waarvan jullie de bewoners misschien al wel kennen. Een kijkje in een creative space waar je zou willen wonen en nog veel meer.

HIER in de webshop kun je november nummer van HHL magazine bestellen.

Ben jij vanaf het eerste uur al fan van het magazine en weet je zeker dat je alle volgende edities ook wilt ontvangen. Dan heb ik ook een heel tof aanbod, want als je een abonnement neemt of cadeau geeft aan iemand (ideaal cadeau voor de feestdagen) dan krijg je een hele toffe korting. Je betaalt dan maar 23,50 euro en ontvangt daarvoor vanaf het november nummer maar liefst 4 edities in de bus. Dat is dus bijna één editie gratis. Wil jij meteen een abonnement? Klik dan HIER om naar die shop te gaan. 

Nu nog aftellen totdat het magazine op de mat valt :) Zoveel zin in!!

-X- Lies 

2 reacties op “Magazine 2 is vanaf nu te bestellen!”

  1. Jojanneke schreef:

    Hoi lisanne
    Zojuist het abonnement besteld. Dit wordt netjes bevestigd met de mededeling dat ik als eerste het nummer 01-2020 circa eind februari zal ontvangen.
    Mis ik dan de november editie?
    Hoor graag even van je
    Groetjes
    Jojanneke

    • Lisanne Multem schreef:

      Hi, dat lijkt me niet hoor maar dat kan je het beste checken via de uitgever. Waar je ook de bevestigingsmail van hebt gehad. Zij kunnen het meteen voor je nakijken. Liefs Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving