HHL magazine
Yes, er komt weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
25 november 2019

Winnaar Kerst give-away!

Het is alweer maandag en dat betekent dat het tijd is om de winnaar van de te gekke Intratuin kerstactie bekend te maken. Men wat vond ik dit een toffe actie! De winnaar die uit de random winner picker is gekomen is…

TRUUS

Truus schreef:

Wat een gezellige blog Lisanne en een geweldige actie van Intratuin om zo’n mooi pakket weg te geven! Met een iniminie poezebeest in huis die denkt dat een kerstboom een speeltuin is , hebben we vast mooie nieuwe kerstversiering nodig???. Fijne kerstdagen alvast!

Van harte gefeliciteerd Truus jij mag je gegevens doorgeven en dan komt dit pakket zo snel mogelijk je kant op! Ik ben heel benieuwd naar jouw versiering dit jaar en hoop dat je kitten het ook kan waarderen haha.

Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen! Zeer binnenkort heb ik nog een te gekke kerst winactie voor jullie hier op mijn blog! Dus stay tuned…

Liefs Lies

4 reacties op “Winnaar Kerst give-away!”

  1. Liane schreef:

    Gefeliciteerd

  2. Shirley schreef:

    Gefeliciteerd Truus! :)

  3. Truus schreef:

    Wat geweldig?, echt heel erg bedankt Lisanne en de Intratuin!! ?We gaan er een gezellige golden christmas van maken dankzij dit leuke cadeau?!! Bedankt Liane en Shirley?. Nogmaals fijne kerstdagen toegewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving