fbpx


Winnaar Kerst give-away!

Het is alweer maandag en dat betekent dat het tijd is om de winnaar van de te gekke Intratuin kerstactie bekend te maken. Men wat vond ik dit een toffe actie! De winnaar die uit de random winner picker is gekomen is…

TRUUS

Truus schreef:

Wat een gezellige blog Lisanne en een geweldige actie van Intratuin om zo’n mooi pakket weg te geven! Met een iniminie poezebeest in huis die denkt dat een kerstboom een speeltuin is , hebben we vast mooie nieuwe kerstversiering nodig😉🌲😂. Fijne kerstdagen alvast!

Van harte gefeliciteerd Truus jij mag je gegevens doorgeven en dan komt dit pakket zo snel mogelijk je kant op! Ik ben heel benieuwd naar jouw versiering dit jaar en hoop dat je kitten het ook kan waarderen haha.

Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen! Zeer binnenkort heb ik nog een te gekke kerst winactie voor jullie hier op mijn blog! Dus stay tuned…

Liefs Lies

Labels:

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Liane

  |

  Gefeliciteerd

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Gefeliciteerd Truus! :)

  Reply

 • Avatar

  Truus

  |

  Wat geweldig💫, echt heel erg bedankt Lisanne en de Intratuin!! 🤗We gaan er een gezellige golden christmas van maken dankzij dit leuke cadeau🌲!! Bedankt Liane en Shirley😊. Nogmaals fijne kerstdagen toegewenst!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Jaaa leuk he!! Heel veel plezier ergers dat jullie een superfijne kerst mogen hebben! Liefs lies

   Reply

Laat een reactie achter