fbpx


Bestel HHF nu!

Jaaaa het komt steeds dichterbij! En we zijn dan ook echt al aan het aftellen :) Vandaag kan ik al lekker de cover aan jullie laten zien. De cover van het nieuwe Happy Handmade Fashion boek van oma en mij. Gaaf he!!

Het is echt helemaal ons boek, we zijn beide dol op panterprint dus dat zie je terugkomen in ons hele boek. De projecten zijn voor iedereen te maken maar er zit zeker verschil in uitdaging in. Belangrijk nog, ze zijn voor iedereen te dragen. Alle leeftijden! Dus echt iedereen wordt er happy van. Ik deel hieronder ook even de boekbeschrijving met jullie.

Happy Handmade Fashion

Je eigen fashion, zelf gebreid en zelf gehaakt!
Lisanne Multem van Happy Handmade Living heeft samen met haar oma de haak- en breinaalden opgepakten een hele collectie fashion gehaakt en gebreid. Zo combineren ze de levenslange handwerkervaring van oma met de hedendaagse modevisie van Lisanne. Lisanne heeft van prachtige nieuwe garens heerlijk zachte truien, stoere vesten, stijlvolle jurken en warme jassen gemaakt. Gecombineerd met mutsen, sjaals en tassen kun je met dit boek een complete garderobe breien en haken. Lisanne laat zien hoe je haar gebreide en gehaakte vesten en truien kunt combineren met je eigen kleding. Van alle projecten vind je een duidelijke beschrijving en een uitleg hoe je die leuke patronen kunt aanpassen aan je eigen maat.

Happy Handmade Fashion

Ben jij nu meteen enthousiast? Er zijn een aantal manieren om aan het boek te komen. Je kunt het nu al vooruit bestellen op 2 manieren. Wil je een exemplaar leuk ingepakt en gesigneerd door zowel oma als mij? Dan kun je het boek nu alvast bestellen HIER in mijn webshop. Vind jij dat niet zo belangrijk maar wil je wel het boek als een van de eerste in huis hebben? Je kunt het dan ook HIER bij bol.com vooruit bestellen. Het boek wordt rond de tweede week van februari uitgeleverd.

Wil jij het boek echt als eerste in huis hebben, en gesigneerd door ons beide en tegelijkertijd een geweldig boekfeest bijwonen? Kom dan op 8 februari naar Wolplein! Want daar organiseer ik samen met oma een geweldig feest waar je te gekke prijzen kunt winnen en aan leuke activiteiten kunt meedoen. Geloof me, dit wil je niet missen!! Het wordt zo gaaf!! Oma en ik hopen je daar natuurlijk te ontmoeten!

-X- Lies en oma!

Labels:, , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (11)

 • Avatar

  Lia

  |

  Zet de 8 ste vast in de agenda :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   jaaa gaaf! Het wordt echt een knalfuif!! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Loes

  |

  Jaaaaa, zo’n zin in! Alleen gladde wegen kunnen mij ervan weerhouden om te komen!
  Van mij mag het snel 8 februari zijn. Geniet, samen met oma, van de voorpret! Liefs, Loes 🥰

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja zooooveeel zin in! En wij hopen op een heerlijke zonnige dag :) haha x

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Kan niet wachten lieve Lies, nu al zin in !!!

  Liefs Shirley xxx

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wij ook niet! Zoveel zin in! X

   Reply

 • Avatar

  Moooiiimarieke

  |

  Het ziet er super geweldig printerig uit 😄🤩 Ik hou ervan..! Helemaal ook mijn stijl..! Toppie-Joppie….! Heel benieuwd naar de inhoud..!! 😍 Tot de 8ste…!!!!! 😘

  Reply

 • Avatar

  Kim

  |

  Tot de 8e!!!!! Nu al zin in!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   jaaaa zoveel zin in!! gezellig!! X

   Reply

 • Avatar

  Sjantietop

  |

  Is het al 8 februari?? Ziet er top uit! Nu al zin in de 8e. Ben heel benieuwd 😍😘

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   hhhhaha dat gevoel is zo herkenbaar haha. Kannie wachten! XX

   Reply

Laat een reactie achter