22 december 2019

Bestel HHF nu!

Happy Handmade Fashion

Jaaaa het komt steeds dichterbij! En we zijn dan ook echt al aan het aftellen :) Vandaag kan ik al lekker de cover aan jullie laten zien. De cover van het nieuwe Happy Handmade Fashion boek van oma en mij. Gaaf he!!

Het is echt helemaal ons boek, we zijn beide dol op panterprint dus dat zie je terugkomen in ons hele boek. De projecten zijn voor iedereen te maken maar er zit zeker verschil in uitdaging in. Belangrijk nog, ze zijn voor iedereen te dragen. Alle leeftijden! Dus echt iedereen wordt er happy van. Ik deel hieronder ook even de boekbeschrijving met jullie.

Happy Handmade Fashion

Je eigen fashion, zelf gebreid en zelf gehaakt!
Lisanne Multem van Happy Handmade Living heeft samen met haar oma de haak- en breinaalden opgepakten een hele collectie fashion gehaakt en gebreid. Zo combineren ze de levenslange handwerkervaring van oma met de hedendaagse modevisie van Lisanne. Lisanne heeft van prachtige nieuwe garens heerlijk zachte truien, stoere vesten, stijlvolle jurken en warme jassen gemaakt. Gecombineerd met mutsen, sjaals en tassen kun je met dit boek een complete garderobe breien en haken. Lisanne laat zien hoe je haar gebreide en gehaakte vesten en truien kunt combineren met je eigen kleding. Van alle projecten vind je een duidelijke beschrijving en een uitleg hoe je die leuke patronen kunt aanpassen aan je eigen maat.

Happy Handmade Fashion

Ben jij nu meteen enthousiast? Er zijn een aantal manieren om aan het boek te komen. Je kunt het nu al vooruit bestellen op 2 manieren. Wil je een exemplaar leuk ingepakt en gesigneerd door zowel oma als mij? Dan kun je het boek nu alvast bestellen HIER in mijn webshop. Vind jij dat niet zo belangrijk maar wil je wel het boek als een van de eerste in huis hebben? Je kunt het dan ook HIER bij bol.com vooruit bestellen. Het boek wordt rond de tweede week van februari uitgeleverd.

Wil jij het boek echt als eerste in huis hebben, en gesigneerd door ons beide en tegelijkertijd een geweldig boekfeest bijwonen? Kom dan op 8 februari naar Wolplein! Want daar organiseer ik samen met oma een geweldig feest waar je te gekke prijzen kunt winnen en aan leuke activiteiten kunt meedoen. Geloof me, dit wil je niet missen!! Het wordt zo gaaf!! Oma en ik hopen je daar natuurlijk te ontmoeten!

-X- Lies en oma!

11 reacties op “Bestel HHF nu!”

  1. Lia schreef:

    Zet de 8 ste vast in de agenda :)

  2. Loes schreef:

    Jaaaaa, zo’n zin in! Alleen gladde wegen kunnen mij ervan weerhouden om te komen!
    Van mij mag het snel 8 februari zijn. Geniet, samen met oma, van de voorpret! Liefs, Loes ?

  3. Shirley schreef:

    Kan niet wachten lieve Lies, nu al zin in !!!

    Liefs Shirley xxx

  4. Moooiiimarieke schreef:

    Het ziet er super geweldig printerig uit ?? Ik hou ervan..! Helemaal ook mijn stijl..! Toppie-Joppie….! Heel benieuwd naar de inhoud..!! ? Tot de 8ste…!!!!! ?

  5. Kim schreef:

    Tot de 8e!!!!! Nu al zin in!

  6. Sjantietop schreef:

    Is het al 8 februari?? Ziet er top uit! Nu al zin in de 8e. Ben heel benieuwd ??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving