fbpx


BIG BOOK NEWS..!

Jaaaaa….eindelijk kan ik het jullie vertellen! Er komt een nieuw boek aan :) Mijn derde boek..naast het maken van de magazines was ik dit jaar stiekem ook heel druk met het maken van HAPPY HANDMADE FASHION!

Elk boek is natuurlijk bijzonder, maar dit boek is echt extra bijzonder! Ik maakte het namelijk niet alleen. Ik maakte dit boek samen met mijn oma. Mijn oma haakt en breit al meer dan 90 jaar en samen met haar bedacht ik allemaal toffe ontwerpen op te dragen. Gemaakt met de technieken van toen, en de looks van nu! De ontwerpen zijn geschikt voor alle leeftijden en voor iedereen te maken omdat ze niet ingewikkeld zijn. Het boek is helemaal in de stijl van Happy Handmade Living en de ontwerpen dragen heerlijk!

Mijn oma is 97 en heeft werkelijk alles al gemaakt in haar leven. Ze breit met haar ogen dicht en maakt de strakste breiwerken die ik ooit gezien heb :) Daarnaast is ze ook altijd op de hoogte van de laatste trends op mode gebied. Dat ik met haar samen een boek mag maken voelt zo bijzonder! Het is een onvergetelijke ervaring en dit project was zo ontzettend tof om te maken. Om te vieren dat het boek af is maakte ik deze superleuke wanddecoratie van Instawall.nl. Zo kunnen we elke dag uitkijken naar ons bijzondere project. Het was meteen het perfecte cadeau voor de Sint afgelopen week. Bij Instawall.nl maak je heel gemakkelijk online een wanddecoratie met je eigen foto’s. In combinatie met een houten ophangsysteem hangt het meteen strak en mooi aan de wand.

De foto’s hierboven laten zien hoeveel plezier we hadden met het maken van dit boek. Natuurlijk was het ook gewoon keihard werken, maar de lol die we met elkaar hadden was onvergetelijk. We hebben echt in een deuk gelegen tijdens het maken en het schrijven van dit boek. Maar we deden het allemaal samen. Ik kan niet wachten tot Happy Handmade Fashion in de winkels ligt maar dat duurt nog heel even. Begin februari is het verkrijgbaar in de winkels en natuurlijk deel ik het hier als het boek te reserveren is.

Reserveer je 8 februari vast in je agenda? Want dan lanceer ik samen met oma mijn boek op een hele leuke plek! Het wordt echt een feestje dus mis het niet! Meer info volgt later…

-X- Lies

Labels:, ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (36)

 • Avatar

  Loes

  |

  Zo gaaf Lies en bijzonder dat je dit met jouw oma hebt mogen doen! Ik had de datum al genoteerd, bedankt voor de tip! Ik heb al jouw boeken en magazines dus dit boek móet ik zeker hebben. Ik kijk ernaar uit! Liefs, Loes

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Jaaaaa zoveel zin in! Nu al zin om je weer eens te zien dan :)

   Reply

 • Avatar

  Anja

  |

  Wat ontzettend gaaf on dit met je oma te doen. Maar ook zo fijn voor je oma. Je maakt het voor haar zo waardevol. Meeste oma’s voelen zich niet meer zo nodig. Jij zorgt dat zij dat gevoel gelukkig niet heeft.
  Kijk ontzettend uit naar je boek!
  Liefs Anja

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het is zo gaaf om samen te kunnen doen. Ze is Idd heel waardevol voor ons en samen hebben we zoveel lol! Ja het wordt zo tof!! Echt iets voor jou en je prachtige winkel Anja. Kom zeker weer eens langs in 2020! X

   Reply

 • Avatar

  Janine

  |

  O leuk zeg mooi kado voor mn verjaardag in februari!!!😍

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Jaaaa supertof..!! Nog even aftellen :) Maar de tijd vliegt voorbij HahA

   Reply

 • Avatar

  Marleen

  |

  Wat ontzettend gaaf zeg om dit met je oma te kunnen doen! Ik ben al lid van je blad en kijk er iedere keer naar uit. Dus dit boek komt ook zeker op mijn verlanglijstje!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   supertof om te horen! Wij kijken er ook zo naar uit! En op 8 feb dus een gezellig feestje :) liefs lies

   Reply

 • Avatar

  Moooiiimarieke

  |

  Wat Super-Geweldig.!!! En dat samen met oma.! 😍 Ga door met genieten samen., van de voorpret en over een tijdje de lancering.! Te gek.! Ik heb ‘m al op mijn lijstje staan. Februari is mijn verjaardagsmaand 😉😘

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Supertof om te horen.!! Het is echt een feestje om te maken. Zoveel zin in februari! Kom je ook de 8e? Lijkt me Superleuk!! X

   Reply

 • Avatar

  Martine

  |

  Wat ontzettend bijzonder om dit samen met je oma te doen. Een prachtige herinnering voor altijd! ❤

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja zo is het echt! Die lol vergeet je nooit meer. Echt wat hebben we gelachen hahaha en nog steeds met alles wat erbij komt kijken. Xx

   Reply

 • Avatar

  Eliane

  |

  Wat super om dit te mogen doen met je oma! Mijn oma was ook een kei in breien en haken helaas overleed ze te vroeg om te zien dat ik daar ook zoveel plezier aan beleef.
  Ik kijk uit naar je boek!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja dat hoor je vaak he, daarom probeer ik er zoveel mogelijk van te genieten! Het is echt een feestje! X

   Reply

 • Avatar

  Antoinette

  |

  Wat leuk, het plezier straalt van jullie beiden af!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het is zo leuk! We hebben echt zoveel lol met het maken. Kunnen nu niet wachten tot het er is :)

   Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Wat super leuk dat je dit samen met je oma hebt kunnen doen. En andersom natuurlijk ook dat oma al haar trucs nog kan delen samen met haar kleindochter! Wat heerlijk en koester deze momenten!
  Liefs Esther

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het is echt een feestje! We genieten er volop van! X

   Reply

 • Avatar

  Anita

  |

  Wauw!! Gefeliciteerd, en ook ma ook!! Wat is dit speciaal, mijn oma breide en haakte ook altijd veel. Ik toen nog niet, denk dat ze het super had gevonden als ze wist dat ik nu zo creatief bezig ben. En natuurlijk hoort dit boek straks ook bij mijn Lisanne collectie!! Ben nu al nieuwsgierig ;-) Groetjes Anita

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja gaaf he! We hebben er zoveel plezier in! En het wordt zoooo gaaf! hahaha supertof om te horen. Kom je 8 feb ook gezellig langs? X

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Lieve Lisanne,

  Wat ontzettend tof en bijzonder dat je dit samen met je oma gedaan hebt! Ik heb de 8e gereserveerd in mijn agenda, want dit boek moet ik gewoon ook aan mijn verzameling toevoegen:) Daarbij lijkt het me super leuk om bij de lancering te zijn.

  Liefs Shirley xxx

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Jaaaaaa zou het zo tof vinden je weer te zien Shirley :) we gaan er een feestje van maken! X

   Reply

 • Avatar

  Marja

  |

  wow wat een leuk nieuws !!

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Hoe bijzonder, zit hier met kippevel.
  Onwijs tof, en beetje stil van, zo mooi kan het gaan.

  Liefs, Arja

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Zo tof om te horen..! Ja het is zo bijzonder om dit boek te kunnen maken. We hebben er nu al zoveel plezier van! Kunnen niet wachten tot het er is :) x

   Reply

 • Avatar

  Diane

  |

  Wat gaaf zeg om dit samen met je oma te kunnen doen!
  Ben heel benieuwd 🤗

  Lieve groetjes,
  Diane

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het wordt zo gaaf..!! Echt een feestje om te maken! Wij kunnen ook niet wachten :)

   Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Ah wat bijzonder en speciaal om dit samen met je oma te doen! Geniet samen van dit toffe avontuur! XX L

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja het is echt een feestje! We genieten er zoveel van :) Nog even en dan kunnen we het echt vasthouden x

   Reply

 • Avatar

  Liza

  |

  Supergaaf Lisanne om met je Oma een boek te maken. Gefeliciteerd!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Jaaa gaaf he..!! Kom je ook gezellig op 8 februari :)) zou ik Superleuk vinden! X

   Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Wat bijzonder! Prachtige foto’s van jullie samen.
  Ik kijk uit naar jullie boek!
  Groet, Ilse

  Reply

 • Avatar

  Elisabeth

  |

  Oh wat super gaaf samen met je oma!!!
  Dat wordt vast weer een prachtig boek, ik kan niet wachten…..

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Wat super gaaf, Lisanne! Zo tof om dit samen met je Oma te kunnen uitwerken. Ik weet zeker dat dit een pracht-boek gaat worden! Ik schrijf 8 februari in m`n agenda, ik wil hierbij graag aanwezig zijn! Heel veel plezier samen en ik kijk uit naar het boek!

  Liefs,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Emma van Steen

  |

  Ik wens dat mij oma leefde nog, want dit is zo bizonder om samen te doen. Super leuk en ik ben heel benieuwd :)
  Emma x

  Reply

 • Avatar

  Carolien de Brouwer

  |

  Wat geweldig dat je dat met je Oma mocht doen! Kijk er enorm naar uit om het boek te kopen! Ik noteer de datum……😍

  Reply

Laat een reactie achter