19 december 2019

Originele en leuke cadeaus voor de feestdagen

Dat ik graag dingen weg geef was jullie vast al opgevallen :) Naast dat ik op mijn blog heel vaak toffe win-acties organiseer, vind ik het ook super leuk om voor mijn familie en vrienden op zoek te gaan naar originele cadeaus. 

En dan natuurlijk niet alleen voor de feestdagen maar ook voor verjaardagen, geboortes of trouwerijen. Ik deel in dit bericht 3 van mijn favoriete weggevers…

Om mee te beginnen vind ik dit echt een heel tof persoonlijk cadeau. Eigenlijk voor alle momenten in het leven. Ik ben altijd geïntrigeerd door de sterren in de lucht. Zo bijzonder dat waar je ook bent deze glimmers altijd te zien zijn (als het niet bewolkt is natuurlijk). Je kunt bij BesteCanvas.nl namelijk een gepersonaliseerde sterrenkaart maken. Dus een kaart/poster met daarop de sterrenhemel van een bepaald moment. Een belangrijk moment in iemands leven.

Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, de geboorte van een kind, samenwonen, een bijzondere ontmoeting of afstuderen Elke grote gebeurtenis geeft het gevoel dat de sterren precies stonden voor jou, ik ben niet heel spiritueel maar vind dit wel een heel mooi idee. Door zo’n gepersonaliseerde sterrenkaart te maken kun je die stand vastleggen en het zijn meteen hele leuke kaarten om mee in huis te stylen. En het bestellen werkt ook nog eens heel simpel, je voert gewoon de plaats, datum en tijd van de speciale gebeurtenis in (kan ook in een ver verleden zijn :). En hop de website komt meteen met een kaart die de exacte van de sterren weergeeft.  Elke sterrenkaart is hierdoor een uniek aandenken aan een moment dat onze levens heeft veranderd.

Als extra mag ik aan mijn lezers nog een leuke actie aanbieden. Ze hebben namelijk naast deze toffe sterrenkaarten ook hele mooie foto wanddecoratie. Bijvoorbeeld foto’s op canvas. Net nieuw zijn de MIXPIX®, kleine fototegels die je met een plakstrip kunt bevestigen aan de muur. En met de code HAPPYHANDMADEMIXPIX krijg je tot 5 MixPix gratis.

Je kunt ze ook meteen laten inlijsten zodat je echt een heel mooi cadeau krijgt. Ik vind het zo mooi om zoiets weg te kunnen geven en wilde ze ook heel graag zelf in huis. Ik koos ervoor om één kaart te maken van het moment dat ik geboren werd en één met onze trouwdatum.

Nog iets waar ik zelf helemaal weg van ben, en ik daarom ook graag cadeau geef zijn de prachtige handgemaakte sieraden van Flower Power Design. Anne maakt de meest prachtige armbanden en kettingen met natuurlijke materialen. Denk aan de mooiste natuurstenen en bedels. Ik ben zelf helemaal weg van de kettingen van natuursteen. Ze hebben ook allemaal een eigen boodschap en kracht. De sieraden zijn perfect om cadeau te doen want de verpakking waarin ze komen is al een cadeau op zich. Je vind de shop van Anne op Etsy, en je kunt haar ook volgen op instagram onder Flower Power design.

Als laatste wil ik graag het nieuwe merk Ethique met je delen. Het is het eerste zero waste beautymerk ter wereld! Hoe tof is dat. Dit soort toffe idee steun ik dan ook graag. Ethique streeft ernaar de plastic crisis in de wereld te bestrijden door verpakkingsvrije beauty producten te verkopen. Zelf gebruik ik de gezichtsreiniger en de gezichtscrème. Maar ze verkopen ook heerlijke shampoo en conditioner bars, En het fijne is, het merk wordt verkocht bij alle Holland and Barret winkel in Nederland. Dus je kunt er heel gemakkelijk aan komen. Ook voor kleinere cadeaus is dit de ideale tip.

Mocht je nog op zoek zijn naar cadeaus voor de feestdagen. Hoop ik dat ik je met dit bericht heb kunnen inspireren.

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving