fbpx


Boekparty

8 februari komt steeds dichterbij, dus vandaag nog even een berichtje over ons supertoffe boekfeest! Natuurlijk heb je alles al kunnen lezen in dit bericht met de uitnodiging. Maar vandaag wil ik je alvast wat sneakpeeks laten zien.

Het wordt echt zo te gek! Momenteel zijn we druk met het klaarmaken van alle goodiebags en de prijzen voor de bingo. Één van de absolute hoofdprijzen is deze te gekke garenwinderset (dit is vast geen woord :) van Durable! Ik bedoel, heb je ook zoiets moois gezien? Je maakt dus kans op deze te gekke set als jij op 8 februari meedoet aan onze Happy Handmade Bingo!

Maar tijdens de speciale bingo maak je kans op nog veel meer te gekke prijzen. Denk aan prachtige wolpakketten, een giftcard van Wolplein en te gekke accessoires voor in huis! Echt de prijzen zijn zo gaaf allemaal!

Daarnaast is de goodiebag inmiddels ook enorm goed gevuld, Dus wees op tijd als je zo’n leukerd wilt bemachtigen. Hierboven op de foto’s zie je alvast wat sneak peeks van de inhoud. Niet normaal zo tof hè, ik weet het! De pen/haaknaaldhoesjes met dierenprint zijn mijn absolute favoriet! Ik ben er helemaal verliefd op. Tamara van Petter Creations maakte deze speciaal oor jullie. Ze maakt de meest geweldige accessoires met panterprint. Hahahaha ik wil er eigenlijk zelf ook wel één. Maar er zijn er natuurlijk maar een beperkt aantal beschikbaar. Honderd om precies te zijn! Dus zorg dat je niet misgrijpt.

Happy Handmade Fashion

Kom jij ook? Wij kunnen niet wachten! Kun jij je agenda helaas echt niet vrij maken voor dit te gekke feest (bummer!), maar wil je wel het boek aanschaffen met hele toffe extra’s? Koop het dan vast HIER in de webshop.

Liefs Lies

Labels:, , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Moooiiimarieke

  |

  GAAAAAAAAAF.!!!!!!

  Reply

 • Avatar

  Nicolette

  |

  Hoi lisette,
  Wat zul je druk zijn met de voorbereidingen maar wat zul je ook genieten! Helaas kan ik er niet bij zijn 8 februari. Is een eind rijden en ik heb zelf een workshop in het atelier. Maar ik had het boek al besteld bij de eerste mogelijkheid dus zie hem tegemoet. Benieuwd of er dan ook iets extra’s bij zit :). Heel veel succes en genieten de 8e!
  Liefs Nicolette

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Zo hard aan het aftellen lieve Lisanne en zo ontzettend veel zin in.
  Super om je dan weer te zien en kennis te maken met je oma!

  Tot gauw!

  Liefs Shir xxx

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Zoooooveeeeeel zin in!!! Zie je de 8e :)
   X Lies

   Reply

Laat een reactie achter