fbpx


Sjaal vilten

Iedere maand word ik verrast met een nieuwe DIY box van September18.nl En dat is echt iedere keer weer een feestje. Ik mag ook deze maand met jullie delen wat erin de box zit. En ik mag ook één van jullie blij maken met de januari box!

Sjaal vilten

Deze maand weer een te gekke nieuwe techniek, namelijk vilten! Vilten is fantastisch om te doen. Met warm water, zeep en beweging maak je zelf unieke creaties. Wol is nodig voor vilt. Zonder wol geen vilt. Zijde is een fantastisch mooi extraatje om toe te voegen aan het vilten. Er ontstaat een unieke combinatie van de stoerheid van wol en de soepelheid van zijde.

In de box zit alles wat je nodig hebt om een prachtige sjaal te vilten. Ik gebruikte ook nog wat restjes lontwol die ik van eerdere DIY boxen over had. En het is zo leuk om te doen. Ik deed het lekker samen met mijn moeder in de tuin. Afgelopen zondag was het echt heerlijk weer en zijn we er bijna de hele dag buiten mee bezig geweest. Oma keek mee door het raam want voor haar was het nog wel te fris. Dat vind ik dus echt genieten! Je maakt iets moois, bent lekker buiten en ook nog gezellig met elkaar.

Sjaal vilten

Oké, ik moet echt nog wel wat meer oefenen hoor met vilten. Maar men wat ben ik trots op het resultaat haha. Zo leer ik iedere keer weer iets nieuws op het gebied van craft en dat voelt als rijkdom. Ik heb nu al mega veel zin in het februari project, want ik heb gehoord dat het volgende project een heel gaaf interieur accessoire is :)

Maar eerst nog heel tof nieuws over dit pakket, want jij kunt de DIY kit van januari winnen. Wil je meedoen? Laat een reactie achter onder dit bericht en wie weet hoor jij maandag 3 februari wel dat je ook zo’n geweldige zijde sjaal kunt vilten.

Wil je er meteen zeker van zijn dat jij vanaf februari mee kunt doen? Neem dan een exclusief HHL DIY abonnement, dat betekent dat je 10 procent korting krijgt op al je boxen als je nu lid wordt. Tof hè! Gebruik daarvoor in de webshop bij het lid worden de code: HAPPYHANDMADELIVING.

Liefs Lies

Labels:, , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  mar broeders

  |

  lijkt me heel erg leuk om te doen, waag graag een kansje.
  groetjes mar broeders

  Reply

 • Avatar

  Carla

  |

  Wat een mooie kleurcombinatie! Deze box zou ik wel willen winnen.

  Reply

 • Avatar

  Aartje

  |

  Wat leuk om iedere maand zo’n creatieve verrassting je brievenbus te vinden. Leuk om op deze manier kennis te maken met nieuwe dingen. Deze doos ziet er gaaf uit. Levert een mooie sjaal op.
  Ik waag ook graag een kans.
  Groeten, Aartje

  Reply

 • Avatar

  Angèle van Etten

  |

  Oh, ik ben deze maand vergeten de box te bestellen en nu heb ik precies de diy gemist die ik zo graag eens wilde proberen. Ik werk al jaren met lontwol maar vilten wil ik heel graag leren wat ideaal zou zijn door middel van de box. Nabestellen lukt ook niet…zo jammer. Ik hoop echt zo erg dat ik deze box win. En dan vanaf nu geen box meer missen.
  Groetjes Angele

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Van harte!! Jij hebt de box gewonnen! Stuur je me een mailtje? Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Sija Terlouw

  |

  Dit wil ik wel heel graag uitproberen. Ding graag mee

  Reply

 • Avatar

  Danielle

  |

  Leuk hoor! Dat wil ik ook wel eens proberen,ik loot graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Helena Kampinga

  |

  Wat leuk om nieuwe dingen uit te proberen dankzij zo’n box. Dat lijkt mij zeker ook wel wat! :)

  Reply

Laat een reactie achter