fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
19 februari 2020

Favo vloggers

Vandaag een bericht over iets heel anders dan haken en breien. Maar toch heeft het zeker een hoop raakvlakken met mijn favoriete onderwerpen. Namelijk interieur, styling en fashion. In principe haal ik mijn inspiratie overal en nergens vandaan. Bijvoorbeeld in  magazines, boeken, van internet maar ook uit een aantal YouTube video’s die ik kijk. Daarom leek het me leuk om mijn 6 favoriete vloggers op een rijtje te zetten. Misschien vind jij het ook wel heel leuk om hier naar te kijken en wellicht heb jij nog nieuwe tips voor mij :) 

Nr. 1:

Ik kijk heel graag naar de vlogs van Rachel, de Huismuts, vooral de interieurs en kleding die je voorbij ziet komen vind ik erg inspirerend. Het is echt een feestje om naar te kijken en geeft ook op het gebied van kleurgebruik veel inspiratie. Daarnaast zie je ook veel van het leven als gezin met kleine kinderen en het werken als zelfstandig ondernemen. Ook dat laatste vind ik erg inspirerend om naar te kijken. 

Nr. 2:

De video’s van interieurstylist Souraya bekend van BintiHome zijn echt genieten! Ze laat in deze video’s vaak zien hoe je bepaalde ruimtes kunt stylen en geeft tips om zelf aan de slag te gaan. Wat ik er zo leuk aan vind is dat je echt een inkijkje krijgt in hoe zij haar werk aanpakt. Daarnaast heeft ze een prachtig interieur en dat is zo gaaf om te zien. 

Nr. 3:

Rosanna, Billie Rose haar vlogs kun je best goed vergelijken met die van de Huismuts. Ook hier vind ik de interieur en fashion onderwerpen heerlijk om naar te kijken. Ze gebruikt prachtige kleuren in huis en ziet er altijd fantastisch uit. Ze geeft daar ook tips voor, laat zien hoe haar ochtendroutine is (gelukkig heel gemakkelijk) en vertelt je wat haar favoriete merken zijn. Elke zondag kun je een nieuwe vlog kijken. 

Nr. 4:

Edith Dohmen is echt mijn held! Edith van Style has No Size laat in haar video’s zien hoe je je leuk kunt kleden. Ze denkt buiten de box, gebruikt veel vintage en inspireert enorm met haar niet zo alledaagse keuzes. Ze laat zien hoe je met elke maat je unieke look kunt creëren. Elke zondag komt haar nieuwe video online en weet ik dat ik weer geïnspireerd zal worden. 

Nr. 5:

Natuurlijk mag ook mijn zusje niet ontbreken in dit lijstje met mijn favorieten. Kiki Multem inspireert mij met haar reisvlogs enorm op het gebied van vakantie. Maar ook de outfits die ze tijdens haar reizen draagt is ontzettend leuk en inspirerend! Ze komt op de meest geweldige plekken en laat zien wat ze daar allemaal meemaakt. Neem dur zeker even een kijkje als jij nog niet weet waar je naartoe op vakantie wilt :) 

Nr. 6:

Last but zeker not least, Roosmarijn Koster, Roosmarijn is 1000% zichzelf, draagt alles wat ze mooi vindt en dit zijn soms heel bijzonder combinaties. Maar het staat haar allemaal even geweldig. Ze geeft tips bij het shoppen van tweedehandskleding en laat zien hoe je kleding eigen kunt maken door er soms mee te DIYen. Daarnaast zie je hoe waar ze door haar werk als influencer allemaal terecht komt, denk aan tv programma’s en modeshows. Elke donderdag plaatst ze nieuwe video online. 

Dit is dus mijn lijstje voor jullie, maar mis ik nog mensen war jij echt helemaal fan van bent? Laat mij dat dan ook zeker even weten. Inspiratie kunnen we nooit genoeg hebben toch :) 

Fijne dag! Liefs Lies 

2 reacties op “Favo vloggers”

  1. Anneke schreef:

    Mooie accounts! Annelijn van Dappermaentje draagt ook altijd toffe outfits vind ik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving