4 februari 2020

Weefsteek kussen breien

Basketstitch pillow

Ik ben dol op kussens! Op de openingsfoto zie je meteen mijn huidige favoriete exemplaren! Het donkere panterprint kussen komt van Petter Creations, het wordt helemaal naar wens gemaakt van echt leer. Je kunt dus precies kiezen wat je wilt. Tof hè!!

De rieten stoel en magazinehouder zijn van Sostrene Grene, ze hebben een te gekke nieuwe collectie gelanceerd, de Hygge collectie! Je leest er alles over in een eerder bericht. Maar terug naar mijn kussen liefde…ik ben er dol op! En dan het liefst een combinatie van kussens uit de winkel en zelfgemaakte exemplaren.

Basketstitch pillow

Een poosje terug kwam ik op Pinterest een hele toffe (voor mij nieuwe) breisteek tegen. De Basket Weave Stitch bleek het te zijn! Ik was op slag verliefd, de zigzaggende steken die als het ware op je breiwerk liggen vind ik zo mooi! Ik wist meteen dat ik er een kussen mee wilde breien. En het goede nieuws, het is niet zo moeilijk als het eruit ziet :)

Supertof geworden toch! Ik ben er helemaal happy mee en weet zeker dat ik deze steek vaker ga gebruiken vanaf nu. Een mooie grove col staat al op de naalden. Wil jij ook aan de slag met deze steek? Bekijk deze video dan even op je gemak. Dan lukt het zeker weten! Veel breiplezier!

Liefs Lies

Eén reactie op “Weefsteek kussen breien”

  1. Arja schreef:

    Een mooie stoere steek voor een kussen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving