fbpx


Workshop macrame bij Kees Smit Tuintrendevent

Kom jij ook naar de derde editie van hét Tuintrend Event van Kees Smit Tuinmeubelen? Laat je inspireren, krijg advies over tuininrichting, doe mee aan creatieve workshops, ontdek de nieuwste trends en maak kans op mooie prijzen.

Macramé is HOT! Het is terug van weggeweest en misschien wel populairder dan ooit. Met deze toffe techniek maak je gemakkelijk zelf je eigen accessoires voor in huis of in de tuin. Wat dacht je van een leuke plantenhanger die een echte eyecatcher is in je interieur. Lisanne Multem bekend van het creatieve interieur blog en magazine Happy Handmade Living komt bij Kees Smit Tuinmeubelen langs om je uit te leggen hoe je deze geknoopte plantenhanger maakt. Je leert daarbij de basis knopen van het macramé en maakt meteen iets moois voor thuis. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben dus iedereen kan meedoen.

Samen met mijn craft bestie Heleen ben ik op zaterdag 29 februari de hele dag aanwezig bij het event in Almelo. Op zaterdag 7 maart zijn we ook van de partij maar dan in Amersfoort. Kom jij gezellig bij ons langs om een prachtige macrame hanger te maken. De kosten zijn maar 5 euro en de pot krijg je er dan ook nog bij. Gaaf hè!!

Alle info over tijden en locaties vind je HIER. Wie weet zie ik je daar! We hebben ook een toffe Happy Handmade Living magazine actie. Want als je daar abonnee wordt krijg je editie 1 en 2 er gratis bij :)

Liefs Lies

Labels:, , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter