fbpx


Speciale abonnement actie!

Even een kort berichtje tussendoor vandaag, met leuke nieuws! Want we hebben een hele gave en voor mij ook hele speciale abonnementsactie lopen op Happy Handmade Living magazine. Ik vind het zelf echt helemaal te gek haha. Want als je nu een jaarabonnement neemt op het magazine kun je een wel hele toffe deal nemen met het nieuwe Happy handmade Fashion boek er meteen bij :) 

Voor maar 29,95 euro krijg je dus en vier edities van het magazine maar ook nog eens het nieuwe boek erbij. Dat is toch echt wel een hele mooie deal! Met dank aan de twee uitgevers die dit hebben verzorgd wilde ik deze mooie actie meteen met jullie delen. 

Je kunt jezelf dit natuurlijk cadeau doen. Maar het is ook een perfect cadeau voor je creatieve vriendin of familie. Je geeft zo een heel jaar inspiratie cadeau, echt iets waar veel van ons heel blij van worden. Het cadeauabonnement stopt automatisch. 

Wil jij graag gebruik maken van deze actie? Je kunt deze speciale deal HIER meteen bestellen. Boek al in huis maar wel graag abonnee worden? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Dat jaarabonnement kun je HIER vinden.

De eerstvolgende editie die je van het magazine ontvangt zal rond op 14 mei in je brievenbus liggen. Eerst eens volop genieten van het februari nummer :) 

Liefs Lies 

Labels:, , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (2)

 • Avatar

  Marsha

  |

  Super actie! Gelijk van geprofiteerd!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Supertof om te horen :)

   Reply

Laat een reactie achter