17 april 2020

Creëer een boho tuinsfeer met Xenos

Mini tuin make-over

Deze tijden zijn zo ontzettend vreemd voor ons allemaal! We missen onze familie en vrienden en zitten voornamelijk thuis. Zelf ga ik er alleen uit om maximaal één keer per week boodschappen te doen, waarbij ik meteen de pakketjes wegbreng. En ik loop regelmatig een rondje buiten naar de brievenbus om de kaarten te posten. Werken kan ik gelukkig vanuit huis en verder is er eigenlijk niets te zoeken nu.

Wel ben ik iemand die enorm geniet van de natuur en buiten zijn. En nu het gelukkig prachtig weer is, probeer ik er voor ons toch maar het beste van te maken in ons huis en onze tuin. We kunnen gelukkig nog steeds af en toe een online bestelling doen en daardoor kon ik een paar weken geleden mijn tuin helemaal gezellig maken. Ik laat jullie even zien hoe onze zonnige zithoek er bij staat.

Mini make-over

Ik zit hier echt enorm graag in de ochtend, met een kop verse muntthee en mijn schaaltje kwark. Hier kun je zo heerlijk wakker worden. De vogels zijn altijd al druk aan het fluiten in de ochtend en de ochtendzon is heerlijk warm, maar niet te.

Ik gebruikte hier de mega toffe lantaarn/plantenstandaard van Xenos naast het bankje om meteen hoogte en diepte te creëren. In één van hen zit een kunstplant, ze hebben een heel groot assortiment met deze planten en ik vind ze werkelijk ideaal! Geen onderhoud, ze gaan niet dood en ze blijven het hele jaar groen :) Ik gebruik ze ook onder onze overkapping, maar die ruimte komt later voorbij op mijn blog.

Mini tuin make-over
Toffe accessoires

Ook de leuke kussens die je op de foto ziet komen van Xenos. Die geven het geheel meteen een vrolijke en frisse sfeer. In combinatie met de natuurlijke materialen staat het groen superleuk. Xenos heeft momenteel een supermooie producten voor buiten, denk aan mooie rotan stoelen, windlichten, plantenhangers, een prachtig kamerscherm en te gekke witte buiten stoelen die ik ga gebruiken in onze tuin. Ook dat resultaat zie je in een volgende blog want de eethoek onder de overkapping moet ik nog af stylen :)

Relax to the max!

Een ander items waar ik helemaal gek van ben is deze te gekke hangstoel. Ik wilde er al jaren één in onze tuin maar dat het zo lekker zou zijn had ik niet gedacht. Het is zo relaxt om in te zitten! De stoel is van heel sterk materiaal gemaakt dat er toch natuurlijk uitziet. Ook het frame is heel stoer en stevig. De witte kussens die erbij zitten zijn echt zo mooi! Ik kan er helemaal in wegdromen. Met mijn ogen dicht en een muziekje in mijn oren is het soms net (nu onze vakantie natuurlijk is gecanceld) alsof ik toch op Ibiza ben. Het doet me soms alle zorgen even vergeten en is daarom echt de beste aanschaf ever!

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met dit bericht en dat ook jij van je tuin/balkon een heerlijke plek kunt maken. Gewoon om het thuis fijn te hebben in deze moeilijke en onzekere tijden. Hou je taai en stay safe!!

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving