7 april 2020

Handige opbergers voor in de hal

Opbergen

Heb jij ook zoveel spullen in de hal? Denk aan schoenen, tassen, jassen, boeken, magazines en sjaals. Ik wel en ik heb maar een smalle hal waardoor daar ook geen grote kasten passen. Toch wil je al die items wel netjes opbergen zodat het geen rommeltje wordt. Zodat je toch met een opgeruimd gevoel kunt thuiskomen. En dit lijkt de ideale tijd om het huis eens flink op te ruimen…Daarnaast wil natuurlijk ik ook deze ruimte graag gezellig maken. 

Opbergen in de hal
Gezellige hal

Dat doe ik natuurlijk met mijn favoriete accessoires. Zoals die prachtige spiegel met marmer voet van de Zara Home collectie. De Eiffeltoren lamp scoorde ik ooit samen met mijn moeder op een brocante markt in Temploux. Naast een mooi accessoire is het meteen een heel fijne herinnering aan een prachtige dag. Eerder ligt er nog een mooie natuursteen en paar fijne kaarsen.

Opbergen

Voor het opbergen van je schoenen kun je natuurlijk heel gemakkelijk een rek kopen, of je stopt ze in grote manden bij de deur. Zelf gebruik ik hele simpele verrijdbare rekjes voor onze schoenen. Ideaal met stofzuigen ook, Ik sjees ze zo aan de kant. Ik vind praktisch ook erg belangrijk, het moet niet teveel tijd kosten. 

Handige manden

Voor mijn sjaals, hoed en haarbanden heb ik twee rieten manden aan de muur hangen waarin ik de mooiste exemplaren heb opgeborgen. De andere exemplaren die we ook vaak gebruiken zitten in een rieten mand op de trap. Zo heb ik ze altijd bij de hand maar staan ze niet in de weg. Zon rieten mand ziet er ook echt heel leuk uit op de trap. Zeker als ik onze trap ooit die mooie groene kleur heb gegeven :) 

De boeken en magazines liggen in kratten naast de kast. Die spoot ik zelf goud met verf zodat ze goed passen bij de rest van de stijl. Het zijn gewoon plastic kratten waar flessen water in zaten. Super simpel, maar vaak kun je bestaande items een hele nieuwe look geven en blijken ze dan de perfecte opbergmiddelen te zijn. 

Voor mijn administratie heb ik een extra leuk ladeblok in de hal staan. Zo ziet het een stuk minder vervelend uit dan het is haha.

Opbergen

Souraya van Bintihome maakte deze prachtige foto’s toen ze bij ons langs kwam voor de binnenkijker. Ook zij schreef een inspirerend bericht over de opbergmogelijkheden in onze hal. Dus klik hier als je nog meer inspiratie zoekt. 

Ben jij benieuwd naar hoe je eerst kunt ontspullen voordat je hiermee aan de slag wilt gaan? Lees dan eerst even dit blogbericht over het opruimen van je kledingkast.  

Fijne dag!
Liefs Lies 

Eén reactie op “Handige opbergers voor in de hal”

  1. Channa schreef:

    Hoi Lisanne!

    Leuke hal inspiratie!
    De witte kast met al die lades vind ik heel tof. Waar scoor je dat soort mooie items?;)

    Groetjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving