19 mei 2020

De tuinset van mijn dromen!

Hartman Sofie

Ik heb hem gewoon! De tuinset van mijn dromen :) Vanaf het eerste moment dat ik de Hartman Sophie Studio tuinset zag was ik verliefd. Hij was stalend wit, strak en super hip! Ik zag hem in gedachte al helemaal staan op onze houten vlonder.

Hartman Sophie Studio

Dit is een tuinset die echt de rest van je leven meegaat. Kwa design maar ook kwa materiaal want hij is super sterk en makkelijk te onderhouden. Een aantal punten waardoor ik meteen wist dat ik deze set wilde hebben:

 • Optimaal zitcomfort door de curve vorm in de rug
 • Lichtgewicht & duurzaam
 • Bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden!!
 • 100% recyclebaar materiaal
 • Makkelijk schoon te maken

Maar zo’n prachtige tuinset is natuurlijk een hele uitgave en dat was een beetje teveel in één keer. Daarom nam ik me voor om ervoor te gaan sparen. Ik verkocht een aantal spullen via Marktplaats en legde dat geld apart, niet veel later kocht ik daarvan de eerste 2 Sophie stoelen. Daarna begon het sparen opnieuw :)

Kwaliteit

Doordat ik nu al twee stoelen had en we deze regelmatig gebruikte merkte ik dat de stoelen idd heerlijk zitten en super makkelijk schoon te houden zijn. Ik wist daardoor ook heel zeker dat ik de rest van de set ook wilde. Er ging een behoorlijke tijd overheen want je kent het wel, er komen steeds onverwachtse kosten tussendoor.

Maar toen was ik laatst op het Kees Smit tuinevent om macrame workshops te geven en daar zag ik die prachtige Hartman set weer staan. Ik sprak erover met de Hartman mevrouw die er aanwezig was en zei tegen haar dat ik deze set ooit compleet wilde hebben. En nu, nu onze vakantie niet door kan gaan, nu we vermoedelijk het hele jaar zoveel mogelijk thuis zullen blijven, was de tijd daar. Ik wilde het hele jaar van die prachtige set kunnen genieten.

Wit, witter, witst!

Ik ben er ontzettend blij mee, het is zo’n groot verschil met onze vorige houten tuinset die dezelfde kleur had als de vlonder. Het wit staat echt prachtig op het hout. Daarnaast hadden we veel onderhoud aan die houten tafel, maar namen we daar de tijd niet voor en daardoor was hij niet meer zo mooi als ooit. De stoelen die erbij zaten waren loodzwaar en onhandig. En het was ook niet makkelijk schoon te houden. Vogelkak en krassen waren er goed zichtbaar op en we hebben simpelweg niet te tijd om zoveel tijd aan de tafel te besteden. Die tafel is naar mijn ouders gegaan. Die zijn er super happy mee en mijn moeder gaat hem onderhouden zoals dat hoort met een houten tafel :)

Maar wat een vooruitgang is deze set voor ons. Nu haal ik even snel een doekje over deze tafel en hoppa, hij is weer stralend wit. De stoelen kan ik zelfs met één hand verplaatsen. Het licht de hele buiten ruimte enorm op! De kussentjes die in de stoelen liggen geven meteen een tropische sfeer aan de set. En ze zitten ook nog eens heel lekker, dat hebben onze katers ook al uitgevonden :)

Wist je dat ze van deze Sophie lijn ook een te gekke witte parasol hebben? Die zag ik dus ook bij Kees Smit Tuinmeubelen en hij is zoooo mooi! Onze oude grijze parasol was kapot en ik zag deze wel staan naast die mooie tuinset! Hij is superhandig want je kunt de steel knikken waardoor je de schaduw precies kunt creëren waar je hem nodig hebt. Wij hebben een zonnescherm, maar daar komt altijd nog zon onderlangs. Dus dit is echt een ideale aanvulling. Ik vind het zo’n mooie aanvulling op de tuinset, alles past nu echt bij elkaar.

4e Sophie stoel gratis!

Wil jij deze set ook al jaren? Er loopt nu een mega toffe actie van Hartman, speciaal omdat het zo’n moeilijke tijd is. De actie is interessant voor ons als klant maar ook voor alle winkeliers die de Hartman producten verkopen. Want bij aankoop van 3 Sophie stoelen krijg je nu de 4e er gratis bij. Supertof toch! Dat scheelt lekker wat op zo’n prachtige set. En ik vind het zo tof om te zien dat iedereen elkaar probeert te helpen in deze rare tijden.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met de foto’s en styling van onze Sophie tuinset en ik hoop dat we met z’n allen veel kunnen genieten van onze eigen zonnige achtertuin/balkon!

Liefs Lies

4 reacties op “De tuinset van mijn dromen!”

 1. Axl schreef:

  Slim dat je spullen hebt verkocht via Marktplaats om iets prachtig voor jezelf te kopen. Veel mensen gooien hun oude spullen gewoon weg

 2. Linda schreef:

  Oh wauw supermooi…onze tuinset staat op instorten. En wel fijn dat het dus ook een collectie is die er niet gelijk uitgaat. Dan kan je het dus echt bij elkaar sparen.
  XX Lin

 3. Arja schreef:

  Prachtige tuinset, kan je dan blij zijn als die eenmaal staat.
  Wens je vele zonnige dagen toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving