fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
26 juni 2020

DIY sieraden maken

Het liefst maak ik alles zelf :) In een heleboel dingen lukt dat ook erg goed, want je kunt zoveel dingen zelf haken en breien. Maar niet alles natuurlijk. Daarom probeer ik de afgelopen jaren steeds meer skills onder de knie te krijgen, waardoor ik steeds meer items zelf kan gaan maken.

Kralen

Toen Kiki (nee niet mijn zusje) van Kiki’s Beadery mij benaderde was ik dan ook direct enthousiast. Want zelf sieraden maken is nog een favoriete hobby van mij :) Kiki heeft de meest prachtige kralen en bedels die helemaal passen bij de laatste sieradentrends. Ze denkt ook graag met je mee in wat je precies nodig hebt om jouw ultieme sieraad te maken. Ze maakte voor mij een pakketje waarvan ze dacht dat ik blij zou worden en dat is haar heel goed gelukt. Want wat een toffe items zaten daarbij.

Mooie witte platte Katsuki kralen waar ik helemaal weg van ben, gouden kraaltjes, mooie bedels, parel kralen, letterkralen en die ieniminie Miyuki kralen die je amper ziet haha. Ik kon mijn geluk niet op, hier kon ik heel veel mooie sieraden mee maken! Het is een heerlijk werkje voor een zonnige zondag dacht ik. Lekker aan de tuintafel aan de slag met deze prachtige items. Ik ben gek op wit, het enige nieuwe kledingstuk dat ik dit jaar heb gekocht voor de zomer is een witte blouse met korte mouwen. Wel meteen twee moet ik bekennen want die draag ik het liefst elke dag! Daarbij vind ik de witte sieraden echt geweldig staan. En ook in combinatie met panterprint worden ze heel sjiek!

Na een paar uur had ik de meest mooie items gemaakt. Een heleboel armbanden, en twee prachtige kettingen! Een aantal zijn cadeautjes, want hoe tof is het om zelfgemaakte hippe sieraden cadeau te kunnen geven! Daar wordt iedere vrouw toch happy van! Ik ga er meteen een aan mijn moeder, die is ook zo gek op armbandjes.

Al die mooie witte, gouden en turquoise kralen staan zo gaaf bij elkaar. Ik maakte ze allemaal helemaal naar eigen smaak. Natuurlijk maakte ik een armband met HAPPY in letterkralen. Zo kun je eigen sieraden of je cadeautjes helemaal personaliseren.

Gaaf geworden he! Ik heb meteen voor het hele seizoen elke dag een andere armband :). Hoewel deze ook wel erg gaaf staan als setje bij elkaar. Ik ben er zo blij mee, en dit alles koste me alleen maar een middag. Een heerlijke middag want het maken van sieraden geeft ook nog eens heerlijke ontspanning.

Wil jij ook aan de slag met het maken van sieraden? Kijk dan even HIER in de webshop van Kiki, je doet daar meteen een heleboel inspiratie op voor leuke ontwerpen. En mocht jij ze liever meteen kant en klaar shoppen? Dat kan daar ook :) Owja en op Instagram komt er nog een hele toffe win-actie online ook…dus neem gerust even een kijkje daar.

Liefs Lies

Eén reactie op “DIY sieraden maken”

  1. Arja schreef:

    De zeegroene met een sprankeld goudje erin, en de gouden kralen zijn leuk. Heb zelf nog nooit iets van sieraden gemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving