23 juni 2020

Top 7 bamboe accessoires

Bamboe Lamp

Ben jij ook zo gek op de trends van deze tijd? Het lijkt wel alsof ik in de beste tijd ever zit kwa stijl en trends. Want overal zie je nu de natuurlijke tropische materialen waar ik zo gek op ben. Webbing, palmbomen, gouden accenten en bamboe vieren hoogtij!

Ik kan mijn geluk niet op want ik vind het echt prachtig. Ik heb sommige items in deze stijl al jaren in mijn huis maar anderen zijn net nieuw. Zoals twee geweldige bamboe lampen. Ik laat ze graag aan jullie zien en deel met jullie mijn top 7 bamboe items van Sweet Living Shop die ik in huis heb of die nog op mijn verlanglijstje staan, voor ooit :)

Bamboe Lamp
1.

Rieten tuinstoelen, ik ben er gek op! Ze zijn echt prachtig en worden buiten vaak alleen maar mooier als ze iets vergrijzen. Ze doen me denken aan mooie vakanties en zorgen voor de ultieme ontspanning in je eigen tuin. Deze exemplaren met bijpassende voetenbank in een kleur naar keuze vind ik echt helemaal te gek voor buiten. Zitten heerlijk en staan prachtig, dat is toch de ideale combinatie. Die groene exemplaren gaan vast ooit nog in mijn tuin terecht komen.

2.

Bamboe stoelen vind ik binnen ook geweldig. Ik hou heel erg van het in huis halen van de vakantiesfeer en heb dan ook vele accessoires in deze stijl in huis. Deze mooie rechte stoelen vind ik erg mooi voor in de woonkamer. Lekker schapenvachtje en een gebreid kussen erin en ook in de winter zit je er stijlvol bij met deze stoelen. Ook in de slaapkamer zijn dit handige exemplaren. Lekker licht dus je kunt ze makkelijk verplaatsen.

3.

Dan de favoriet die ik meteen in huis gehaald heb :) Dat is deze te gekke staande lamp. Ik was op slag verliefd! Hij is zo prachtig gemaakt. We misten naast de nieuwe bank nog een lichtpunt en deze lamp past daar echt perfect. Ik moet nog even een nieuw verlengsnoer regelen zodat hij ook echt aan kan op die plek, maar ik heb natuurlijk al even gespiekt, en hij brandt echt prachtig!! Wat een plaatje he! Zeker als het straks weer vroeger donker wordt gaan we hier zoveel plezier van hebben!

4.

Wil je deze stijl helemaal doortrekken dan is deze salontafel ook echt een prachtige aanvulling aan je interieur. De combinatie van de mooie slanke bamboe lijnen aan de zijkant met het te gekke gevlochten blad vind ik zo gaaf! Deze staat meteen bovenaan mijn verlanglijstje :) Je verhuist hem voor die echte warme dagen ook gemakkelijk naar buiten.

5.

Daarnaast vind ik het belangrijk om deze stijl in wat kleinere accessoires terug te laten komen. Denk aan spiegels aan de muur, mooie manden met planten erin en prachtige lantaarns. Die natuurlijk ook heel tof in de tuin kunnen zijn. Door dezelfde materialen op meerdere plekken in huis of in de tuin terug te laten komen wordt het een prachtig geheel. En blijft het ook een rustig en kloppend geheel.

6.

Nog een lamp die meteen in mijn winkelmandje verdween is deze mooie verfijnde rotan hanglamp van Sweetlivingshop.nl. Het gedraaide riet zorgt voor een prachtige en elegante look. Het is het speelse raster dat de lamp een echte eyecatcher maakt. Ik hing hem boven ons bed. Het is een echt statement piece en hij trekt meteen alle aandacht naar zich toe. Superfijn, want dan valt mijn ongestreken dekbed niet zo op ;)

7.

En last, but zeker niet least, want dit bankje item is nummer 2 op mijn verlanglijstje. Dit mega schattige bamboe bankje wil je toch hebben?! Ik zie hem al helemaal staan voor onze schuifpui haha. Maar ook in de hal lijkt mij me heel handig voor het aantrekken van onze schoenen. Je kunt hem ook leuk gebruiken als sidetable met je mooiste planten erop. Of zet hem buiten en drink je ochtendkoffie in de zon. Dit bankje kun je gemakkelijk verplaatsen zodat je altijd op de beste plek zit.

Ik hoop dat ik je met dit bericht heb kunnen inspireren en dat jij op deze manier wellicht ook je perfecte accessoire vindt. En ik ben ook benieuwd of jij nu ook al bamboe accessoires in huis hebt, laat gerust een reactie achter onder dit bericht.

Fijne dag!

-X- Lies

Eén reactie op “Top 7 bamboe accessoires”

  1. Ilse schreef:

    Bamboe geeft zo’n gezellig sfeertje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving