12 juni 2020

Visse Vasse

Soms heb je een herinnering die zo mooi is dat je hem altijd wilt zien. Puur om terug te denken aan dat moment. Je wilt hem het liefst ingelijst aan de muur hebben.

Dat kun je natuurlijk op verschillende manieren doen. Door een foto die je hebt gemaakt in te lijsten en aan de muur te hangen. Of door een klein souvenir (uit de natuur) mee te nemen, of door te shoppen bij VisseVasse.

VisseVasse heeft namelijk de meest prachtige posters in hun shop. Een aantal daarvan zijn precies zoals in mijn herinneringen tijdens bijzondere reizen.

Zoals de reis die ik samen met mijn zusje Kiki maakte door Fins Lapland. Dat was echt iets dat ik nooit meer wil vergeten. Toen ik de posters uit de VisseVasse collectie zag was ik meteen terug in Finland. Als het een poster van mij was, toen ik daar op die prachtige dag in het rendierenbos stond. Die moest ik hebben!

Ook de poster met twee meisjes in een auto rijdend door het landschap was precies zoals onze reis. Ik met de kaart op schoot en Kiki achter het stuur. Oké we zaten helaas niet in een cabrio maar verder zijn er zoveel gelijkenissen. Die moest ik ook ophangen thuis.

Daarnaast zag ik nog een prachtige poster, niet met een vakantieherinnering, maar met een quote die me heel erg aanspreekt. MAKE IT HAPPEN! Natuurlijk is niet alles maakbaar en zelf te bepalen maar ik denk wel dat je een groot deel van je geluk wel zelf in de hand hebt. Door de dingen te doen die je leuk vindt, met mensen om te gaan die je leven rijker maken en door ook te genieten van de kleine dingen in het leven!

Wat een prachtige collectie hè! Ik wilde dit graag even met jullie delen want wie weet zit er ook wel een prachtige poster van jouw herinnering bij. En door er elke dag naar te kunnen kijken blijft hij nog levendiger! Ze hebben ook te gekke puzzels met dit soort mooie afbeeldingen. Je shopt deze prachtige collectie HIER.

Fijn weekend alvast!

X Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving