7 juli 2020

Life can be easier!

Zaco

Het huishouden, het blijft terugkomen! En ik heb een aantal missies voor 2020 waarvan het leuker en makkelijker maken van het huishouden er één is. Een aantal dingen die het me makkelijker maken heb ik al een poos, zoals de maaltijdboxen voor het avondeten, het thuis laten bezorgen van de boodschappen (koop je meteen geen verleidingen meer ;) en een stoom apparaat om even snel mijn kleding uit de kreukels te helpen.

Want tijd is kostbaar, daar kan ik met een dubbele baan goed over meepraten. En de tijd die overblijft besteed ik liever aan andere leuke dingen. Denk aan haken, breien en genieten van de natuur. Dus alles wat bijdraagt aan het gemakkelijker bijhouden van het huishouden is hier meer dan welkom!

ZACO Robotstofzuiger

Toen ZACO me vroeg om hun robotstofzuiger te testen was ik meteen enthousiast. Ik had er al vaker naar gekeken maar had hem nog niet durven aanschaffen. Vooral omdat ik dacht, in mijn huis met kleden en potten en planten zal dat wel niet handig zijn. Nu kon ik het dus met eigen ogen testen en ik ben echt aangenaam verrast!

Het begon al met het uitpakken van deze prachtige vriend, want men heb je ooit zo’n mooie robotstofzuiger gezien? In goud en wit! Ik vind het meteen een prachtig interieur accessoire en daarom staat hij al 10 punten voor, maar het gaat natuurlijk om zijn schoonmaakskills :)

Mijn ervaring

Deze Zaco V5s Pro Robotstofzuiger heeft naast zijn looks nog een aantal hele fijne eigenschappen die ik al snel ontdekte. Hij is heel plat en laag en kan daardoor overal onderdoor. De plekken die moeilijk te stofzuigen zijn sjeest hij gewoon onderdoor. De ruimte onder mijn kasten, verwarmingen en bank was nog nooit zo stofvrij haha. En hij heeft een hele mooie stootrand, die is zachter en beweegt mee, je meubels en accessoires zijn dus helemaal safe. Ook in de buurt van Kobus mijn Italiaanse panterbeeld hoef ik me geen zorgen te maken, de sensoren voelen haarfijn aan waar de robotstofzuiger moet afremmen. Ook tegen mijn (laagpolige) vloerkleden heeft hij geen enkel bezwaar, hij tilt zichzelf op en scheurt er zo overheen. Zo cool om te zien!

Ik ben helemaal verliefd op Stoffie (zo noemen we hem), want hij neemt zoveel werk uit handen! Wanneer ik aan de eettafel zit te werken zet ik hem aan en hop, een half uur later is alles aan kant. Hij komt zelfs in de hoekjes en gaat ook dicht langs de plinten. Hij kan ook nog dweilen, het is een twee in één huishoudtool. Het oplaadstation is heel klein en daarom kan hij gewoon in de woonkamer staan, valt helemaal niet op.

De voordelen

Mocht jij net als ik ook twijfelen over de aanschaf van dit handige apparaat. Ik kan het echt iedereen aanraden! Ik zet de pluspunten even op een rijtje voor je.

  • Komt met een afstandbediening
  • En met 3 jaar garantie
  • Heeft valbeschermingssensoren (voor trappen en obstakels)
  • Stofzuigt op moeilijke plekken als onder de kast, bank en verwarming
  • Is uiterst voorzichtig met je meubels en accessoires
  • Geschikt voor alle vloeren en laagpolig tapijt
  • Kan zowel stofzuigen als dweilen!

Hij heeft natuurlijk een wat kleiner opvangbakje dus je moet de robotstofzuiger regelmatig legen, maar dat heb ik er graag voor over! Zelf stofzuig ik nog maar 1 keer in de week het hele huis grondig en verder blijft het dankzij de Zaco V5s Pro helemaal netjes in huis. Ik kan meteen niet meer zonder!

Shoppen met korting!

Wil jij alles weten over deze fijne hulp in de huishouding? Klik dan HIER, wil jij hem meteen aanschaffen? Met de code: Lisanne20 krijg je ook nog eens 20% korting (geldig tot 31 juli 2020)!! De Zaco V5s in Luxury Gold kost 199 euro, liever geen goud, dat kan ook want er zijn vele soorten in de webshop te vinden.

Via Stories op Instagram deel ik ook wat filmpjes zodat je deze robotstofzuiger in actie kunt zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving