fbpx


Back to basics

Søstrene Grene heeft een prachtige nieuwe collectie gelanceerd! Back to basics. Het is een collectie naar mijn hart, basic maar zo mooi en tijdloos. Hieronder vind je alle informatie!

Deze nazomer presenteren de zussen een nieuwe collectie waarin favorieten uit het verleden een frisse nieuwe look krijgen. De nieuwe collectie van de zussen is een fijne balans tussen klassiek en modern, met een reeks nieuwe items en tijdloze klassiekers voor het hele huis.

KLASSIEK MAAR MODERN

Ervaar de collectie die is geïnspireerd door de verschillende kamers in het huis. Ontdek meubels gemaakt van geweven, natuurlijke materialen; mooie en handige keukenaccessoires; klassiek keramisch servies voor het dekken van de tafel in de eetkamer en fijn textiel in zachte kleuren voor de woon- en slaapkamer. Verder wordt er ook een selectie mooie accessoires en gereedschappen voor creatief handwerk geïntroduceerd. Denk o.a. aan supermooie houten haaknaalden.

NATUURLIJK RIET

Breng de natuur in huis met de fijne rieten producten die met de nieuwe collectie worden geïntroduceerd. Ontdek onder andere een bijzettafel en plantenstandaard met een geweven blad en een brede selectie manden die voor van alles gebruikt kunnen worden.

HEERLIJK KNUS TAFELEN

De keuken is het hart van het huis, terwijl de eetkamer een plek is voor fijne momenten met uw familie en geliefden. Creëer een uitnodigende sfeer met keramiek in allerlei kleuren en vormen en maak uw keuken extra interessant met keramische bakmaterialen. Met de nieuwe collectie wordt ook de klassieke velours stoel van de zussen geïntroduceerd in drie prachtige nieuwe kleuren. 

EEN INSPIREREND INTERIEUR VOOR HET HUIS

De collectie bevat ook allerlei inspirerende nieuwe interieurproducten. Ontdek, onder andere, een sierlijke tafellamp van keramiek, een sierlijke spiegel in twee maten en katoenen lampenkappen die de ruimte fijn en zacht belichten.  

De collectie is vanaf nu te koop in de Søstrene Grene Winkels.

Liefs Lies

Labels:, ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter