18 september 2020

Creative Space bij mij thuis

Binnenkijker craftroom

Binnenkijken! Ik ben er gek op :) Er is toch niets lekkerder dan lekker gluren bij de buren. Ideeën opdoen en kijken wat je kunt toevoegen of veranderen aan je eigen interieur. Ook in Happy Handmade Living magazine kijken we binnen in een creative space van een creatieveling. Vandaag kijken we binnen in de Creative Space bij mij thuis.

De afgelopen weken maakte ik van mijn eigen craftroom een nog fijnere plek om te werken. Ik had er al 10 jaar van die open vakkenkasten staan en dat is gewoon niet handig voor een creatieve ruimte. Tenminste niet voor mij want het wordt al snel een rommeltje als er veel kleine verschillende spullen instaan. Ik wilde er een mooie oplossing voor zodat de ruimte veel rustiger zou ogen.

Toen ik deze geweldige webbing kasten zag bij Xenos wist ik het meteen. Dat is mijn stijl en dit is de perfecte kast voor mijn kamer. Ik bestelde er eerst één om te kijken of het inderdaad de perfecte kast was, een paar dagen later werd hij al geleverd en wat ik geweldig vond ik dat hij al helemaal in elkaar zit als hij wordt bezorgd. Geen extra werk dus, alleen hup naar boven sjouwen :)

De kast bleek echt geweldig mooi te staan, de warme kleur van het hout past perfect bij de overige meubels in mijn kamer en dus bestelde ik snel een tweede. Er is (zoals te verwachten) een enorme run om deze mooi een betaalbare kasten dus ik moest niet lang wachten. Het eindresultaat is echt te gek! Ik ben er helemaal happy mee! Je kunt nog een klein beetje door de deurtjes heen kijken en dat geeft een hele mooi sfeer aan de ruimte.

Mijn kamer is nu helemaal af! Ik gebruik de dierenvazen als houders voor mijn breinaalden en haaknaalden. Staat leuk hè? Ik word er zo gelukkig van als ik een fijne plek heb voor mijn mooie tools en garen. En ja ik weet het, ik zou het wolrek best eens mogen opruimen hahaha, maar tijd kom ik nog steeds te kort.

Ook heb ik eindelijk een top rek gevonden voor al mijn pronkstukken. Al mijn boeken en magazines passen erin en ik ben daar zo blij mee, want het is toch wel iets waar ik trots op ben en enorm fijne herinneringen aan heb. Het rek past perfect bij de rest van het interieur en ik ben er helemaal blij mee. Het staat op mijn zelfgemaakte kast zodat het extra goed opvalt :)

Ik ben echt enorm blij met het resultaat :) Mocht je ruimte hebben in huis kan ik het echt aanraden om een craft room te maken. Het voelt heerlijk als je daar kunt werken of enkel al je moois te bewaren. Het is soms net mijn eigen winkeltje waar ik gemakkelijk al mijn favoriete items kan pakken. Ik hoop dat jet leuk vond om binnen te kijken bij de Creative Space bij mij thuis.

Volg jij me ook al op Instagram (@happyhandmadeliving)? Want daar mag ik deze te gekke webbing kast van Xenos weggeven! Hoe gaaf is dat! Kijk daar om te zien hoe je kunt meedoen, of scoor deze prachtige kast in de webshop.

Liefs Lies

2 reacties op “Creative Space bij mij thuis”

  1. boho_pearls schreef:

    Wat een heerlijke plek is dit geworden. De kasten staan echt prachtig en maken de ruimte nog sfeervoller! Veel plezier ermee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving