fbpx


Meet and Greet Xenos

Owwwww ik ga zoiets spannends doen! Echt niet normaal haha. Ik ga namelijk bij de Xenos vestiging bij mij in de buurt styling advies geven. Op 30 september van 10.00 uur tot 14.00 uur ben ik daarvoor bij Xenos Rotterdam Alexandrium.

Daarbij laat ik je de nieuwste collectie en trends zien en help ik je met je interieur en styling vragen. Je kunt gezellig langskomen voor een kletspraatje en bij me terecht met al je creatieve vragen. EN! Die dag lanceer ik samen met Xenos een heel tof mini DIY boekje waarin je een aantal hele toffe projecten vindt. Dat krijg je gratis mee als je gezellig op bezoek komt. Tof hè!

Ik zou het natuurlijk ontzettend tof vinden als je langskomt. Om alles coronaproof te doen kun je je inschrijven in de agenda zodat je echt een plekje kunt reserveren. Dan weten we zeker dat alles goed zal verlopen.

Kom jij ook? Schrijf je dan HIER in! Ik heb er ontzettend veel zin in, maar vind het ook mega spannend, dus ik hoop dat ik veel leuke praatjes kan maken.

Liefs Lies

Labels:,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter