22 september 2020

Planten in de tuin!

Ik moet er niet aan denken om een tuin te hebben zonder bloemen en planten. Hoe dol ik ben op groen in huis, nog blijer word ik van planten in de tuin. Een groene tuin! Tegels liggen er omdat het moet, zo kun je je gemakkelijk verplaatsen. Maar zo min mogelijk graag. Hoe meer groen en bloemen er staan, hoe langer is naar een tuin kan blijven kijken. Herken jij dat?

Zelf hebben we heel veel planten in de tuin. Denk aan hortensia’s, Annabellen en Haagbeuk die hebben we in grote hoeveelheden in de tuin staan. Maar ook eucalyptus, een vlinderstruik en een vijg mogen niet ontbreken. Ik vind het geweldig om ze te zien groeien en eucalyptus haal ik ook regelmatig naar binnen. Staat zo mooi in een toffe vaas Wat ik echt nog mis in onze tuin zijn die prachtige allium bollen. Die vind ik zo statig in die prachtige paarse kleur. Die komen er binnenkort zeker bij!

Tegenwoordig is het bezoek aan een tuincentrum wel iets anders dan voor de hele corona periode. Dan kon ik daar rustig uren ronddwalen en alles bekijken wat er stond. Nu voel ik me daar niet prettig bij. Maar planten wil ik zeker niet missen want juist dit jaar ben ik nog veel meer thuis en in de tuin te vinden.

Gelukkig kun je nu ook online planten bestellen! Dat vind ik toch een uitkomst. Bij Tuincentrum Koeman vind je maar liefst 600 soorten tuinzaden, 300 soorten bloembollen en meer dan 100 soorten kamerplanten en tuinplanten die je vanuit je luie stoel online bestelt. Dat is toch ideaal! Uitsluitend topkwaliteit bloembollen en zaden, tegen een scherpe prijs! Daarnaast verkopen ze ook veel soorten tuinbenodigdheden waardoor je meteen aan de slag kunt.

Ook hebben ze nu veel amaryllis bollen. Dat zijn altijd van die leuke groene cadeaus. Ik geef oma er elk jaar een. Gezellig voor op tafel of een mooie schaal. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten te krijgen. Wil jij graag een mooie amaryllis kopen? Klik dan even op de link.

Ik hoop dat jij net als ik heel blij wordt van deze tip. Zo kun je toch heerlijk in eigen tuin aan de slag en genieten van al die mooie bloemen en planten. En dat is dit jaar voor mij nog belangrijker geworden.

Fijne dag!

Liefs Lies

Beeld: Shutterstock.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving