fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
30 oktober 2020

Feestelijk inpakken

Cadeau inpaktips

Vind jij het ook zo leuk, cadeaus feestelijk inpakken? Ik vind het geweldig leuk om cadeaus weg te geven maar het inpakken ervan vind ik eigenlijk het allerleukst. Hoe simpel of klein een cadeau ook is, met een mooie verpakking eromheen maak je het extra speciaal. Ik probeer steeds weer nieuwe ideeën op te doen en kan daar gerust een hele middag mee zoet zijn. 

Wist jij dat Sostrene Grene een prachtige collectie inpakmateriaal verkoopt. Het is natuurlijk sowieso al een feestje om de winkel of webshop te neuzen, maar als ik dan bij het inpakdeel aankom kan ik mijn geluk niet op. Vakken vol met prachtig papier. Zij zijn daar echt een kei in, want het mooie dikke matte papier dat ze daar verkopen zie ik verder nergens. De prachtige kleuren in combinatie met de vaak simpele maar o zo stijlvolle Scandinavische designs zijn echt een feestje om naar te kijken. 

Een aantal dingen die je nodig hebt voor deze prachtige verpakkingen zijn natuurlijk mooi inpakpapier, een schaar, plakband en wat leuke accessoires voor op je cadeautjes. Ik mix van alles door elkaar, zo scoor ik bij Sostrene Grene regelmatig mooie stickers, schattige pompons, droogbloemen, taartprikkers en ander leuk klein spul dat perfect op een pakje past. Dit combineer ik dan vaak nog met wat eucalyptus uit de tuin en een stukje gipskruid uit mijn bloemen. 

Zo krijg je een prachtige combinatie van natuurlijke materialen met prachtig gedecoreerd papier. Ook ben ik enorm fan van hun collectie linten. Prachtige groene fluwelen linten, of mooi satijnen lint, ze hebben het allemaal! En om deze allemaal mooi te kunnen bewaren hebben ze ook een prachtige kartonnen opbergbox. Zo kun je er ook eenvoudig gebruik van maken zonder dat de klosjes snel afrollen of in de war gaan. Plaatje toch! Die mag gewoon op je bureau of tafel blijven staan. 

Het inpakken zelf hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Door het gebruik van dit prachtige materiaal wordt het meteen een eyecatcher. Experimenteer vooral met het combineren van kleuren en materialen. Soms kan het mooie simpele craft papier al voldoende zijn. Mooie droogbloemen erop die je met een fluwelen lint vastmaakt en je hebt een showstuk! Gegarandeerd succes dus, je hebt wel kans dat de ontvanger het te mooi vindt om uit te pakken haha. 

Ik hoop dat ik je heb mogen inspireren met dit bericht en kan je zeker aanraden om hier lekker mee aan de liga te gaan. De feestdagen komen er al weer aan dus het is de perfecte bezigheid voor de komende weken. Een groot deel van de kerst inpakcollectie is al binnen, dus check vooral ook even de nieuwe geschenkverpakking in de Sostrene Grene webshop :)

-X- Lies 

Eén reactie op “Feestelijk inpakken”

  1. Linda schreef:

    Oh dat ziet er allemaal erg leuk uit…?
    Xx Lin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving