fbpx


Happy Handmade Living FEEST special!

ℍ𝔸ℙℙ𝕐..!!!! Ik kan het zelf bijna niet geloven, maar binnenkort komt editie 6 van HHL magazine uit :) Het is een echte Happy Handmade Living FEEST special vol met heerlijke projecten als mooie handmade cadeaus, interieur projecten voor de feestdagen en een te gekke party garderobe✨ Een prachtige special :)

Ik ben helemaal verliefd op de feestelijke cover en ik hoop jullie ook. Het was weer geweldig om hem te maken. Bestel deze Happy Handmade Living FEEST special nu alvast zonder verzendkosten! Je ontvangt hem dan rond 22 oktober in de bus.
Zo kom je die donkere najaarsmaanden we door toch :)

Bestel nu!

Happy Handmade Living magazine is een tijdschrift voor creatieve mensen met liefde voor accessoires, mode, materialen en interieur. Drijvende kracht achter het blad is de craft & interieurblogger Lisanne Multem van deze gelijknamige website Happy Handmade Living. In het magazine inspireert ze de lezer om zelf aan de slag te gaan met allerlei eigentijdse zelfmaakprojecten. Denk aan een gehaakt vest of juten tas, maar ook creatieve diy’s voor in huis, zoals een raffia wandhanger of macramé plantenhanger. Verder neemt Lisanne je mee naar inspirerende interieurs van bekende bloggers en instagrammers, geeft ze zonnige reistips en duikt ze de keuken in voor heerlijke recepten. Uiteraard ontbreken de nieuwste trends en technieken niet in het magazine.

Liefs Lisanne

Labels:, ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter