fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
10 november 2020

FEASY matrassen

Momenteel ben ik bezig met onze slaapkamer make-over, eind dit jaar komt ook ons nieuwe bed. Een ideaal moment om over te stappen van matras. Als ik iets belangrijk vind, is het wel een goede nachtrust. Ik merkte dat ik de laatste maanden steeds moeilijker uit bed kwam. Met een zere rug en nek en toen mijn man hetzelfde zei was het tijd om actie te ondernemen. Want dat kon geen toeval zijn. Maarja even lekker shoppen is er met Corona natuurlijk niet meer bij. Gelukkig kwam ik terecht bij Feasy, daar verkopen ze de FEASY matrassen, geschikt voor iedereen!

Een nieuwe start!

Ik was direct onder de indruk van de website en de boodschap van FEASY. “FEASY ondersteunt je. Nacht na nacht. Zodat je overdag optimaal functioneert.” Dat kan ik supergoed gebruiken. “Je haalt jouw FEASY vlot in huis. In een hippe doos. Eens daar, wil je ‘m nooit meer kwijt. Knappe looks, comfort, elke nacht een welgekomen ruggensteuntje … Met deze matras haal je een best mate in huis. In de maat die jij verkiest.”

Acht uur per dag. Zolang spenderen we gemiddeld op ons matras. Dat maakt het dan ook meteen één van de belangrijkste voorwerpen in huis. Misschien is die van jou ook wel aan vervanging toe! Maar hoe weet je dat?

Wanneer een nieuw matras?

Heb je ‘s morgens last van nek- of rugpijn? Dan kan dat een teken zijn dat jouw matras aan vervanging toe is. Een matras dat zijn beste tijd heeft gehad, geeft niet meer voldoende ondersteuning, dit met de nodige gespannen spieren als gevolg. Logisch dat je dat gaat voelen.

De Feasy-matras heeft uitzonderlijk hoge veren van wel 17 cm! Samen met een cosy comfortlaag van 6 cm zet de matras zich naar élk lichaam. Geschikt voor iedereen dus! Druk en tegendruk in perfecte balans. Stabiel én zacht. Je wervelkolom, spieren en gewrichten zullen je dankbaar zijn. Dat klinkt toch helemaal geweldig en dat is precies waar wij naar op zoek zijn.

Heb je een kuil in je matras? Dan is deze waarschijnlijk doorgezakt. De kuilvorming ontstaat op de plaatsen waar je het meest ligt. Draai je ‘s nachts veel meer dan vroeger, dan kan dit wijzen op een doorgezakte matras en is het tijd voor een nieuwe.

Vaak treed deze kuilvorming sneller op dan mensen denken. Best vervang je je matras na 5 tot 10 jaar, al is dit afhankelijk van verschillende factoren. Lichaamsgewicht, transpiratie en onderhoud spelen een rol, maar zeker ook de kwaliteit van je matras! De meeste opgerolde matrassen die je online koopt, bestaan deels of volledig uit schuim. Met Feasy haal je 450 pocketveren uit eerste klas staal in huis. Dat ligt zo goed!

Wie is FEASY?

Misschien ken je Feasy nog niet, dat zou kunnen, maar Velda ken je vast en zeker wel. Een naam die staat voor +65 jaar vakmanschap in slaapkwaliteit. “Wie op Velda slaapt, droomt comfortabel. Dat is onze belofte. Vanuit onze beroepseer. Met FEASY trekken we onze drang naar innovatie door. Naar de internetgeneratie. Die digitaal leeft, en ‘s nachts optimaal wil herladen. Dat is Velda inside-out of the box.” Ik kon niet wachten om het nieuwe matras uit te proberen.

Hoe bevalt het?

Inmiddels slapen we er al twee weken op en ik kan je vertellen, we zijn echt helemaal in de gloria. Vrij bizar is dat we allebei beter slapen en veel minder rug en nekklachten hebben. Ik draai veel minder en dat zorgt voor een betere nachtrust. Het matras is niet te zacht, maar ook niet keihard en dat is echt een verademing. Ik dacht namelijk dat ik wel zo’n heel hard matras (een soort plank :) nodig had, maar daar kreeg ik dus een deel van die klachten van. Je voelt dat het Feasy matras zich om je lijf vond en dat je daardoor veel rechter ligt. Nu heb je echt zin om naar bed te gaan haha want het ligt zo comfortabel.

Eerst proberen?

Heb jij ook interesse in het Feasy matras? Je bestelt je fast en easy via de online webshop. Maar wil jij het comfort van jouw FEASY-matras toch eerst uitproberen? Dan kan je terecht bij één van de lokale dealers. Met een ruim netwerk van slaapcomfortpartners is er altijd wel een FEASY-verdeler bij jou in de buurt. Check de locaties op de website.

Eén reactie op “FEASY matrassen”

  1. Margaret schreef:

    Heerlijk om op een goed matras te slapen en uitgerust uit bed te stappen. Goed dat je aandacht besteedt aan iets wat je in het interieur niet echt ziet, maar dat o zo belangrijk is.

    Slaap zacht en goed, Margaret

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving