fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
1 november 2020

Happy Handmade Living magazine!

Profiteer nu van deze feestelijke superkorting: voor slechts 14,95 (i.p.v. 26,85 in de winkel) wordt Happy Handmade Living magazine driemaal thuisbezorgd. Wat een deal he! Dat is toch een heerlijk vooruitzicht voor de komende maanden, deze fijne afleiding kunnen we allemaal wel gebruiken dacht ik zo. Ik vind nog steeds heel veel afleiding en plezier in creatief bezig zijn en het maken van een fijn thuis.

Happy Handmade Living magazine is een tijdschrift voor creatieve mensen met liefde voor accessoires, mode, materialen en interieur. Drijvende kracht achter het blad is de craft & interieurblogger Lisanne Multem van deze gelijknamige website Happy Handmade Living.

Happy Handmade Living magazine

Word je nu abonnee? De eerstvolgende editie van Happy Handmade Living magazine die je thuis ontvangt is dan het januari nummer dat rond 14 januari verschijnt. Zo voorkomen we dat je dubbels krijgt :)

Ben je zelf al abonnee? Dan is dit het perfect cadeau voor de komende feestdagen, je kunt namelijk ook kiezen voor een cadeauabonnement dat automatisch stopt. Het is een cadeau waar de ontvanger dus heel lang plezier van heeft! En wat helemaal leuk is, download meteen de HHL cadeaubon zodat je meteen iets leuks kan inpakken om te geven.

Naar deze feestdagen actie!

Eerst kennismaken met het magazine? Bestel dan eerst een losse editie in de Vipwinkel, bijvoorbeeld de kerstspecial. Bereid je alvast voor op de feestdagen met deze editie van Happy Handmade Living. Maak je eigen partymode, feestelijke decoraties van papier, kerstboomversiering en gehaakte tafelloper. De mooiste kerstdecoraties maak je helemaal zelf!

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving