20 november 2020

Maak je home smart met Sonos & Philips Hue

Is jouw home al smart? Ik moet eerlijk toegeven dat ik altijd dacht HUH? als ik die vraag kreeg. Ik hou van techniek en ben zelf best handig maar toch loop ik op dat gebied echt enorm achter haha. Maar nu niet meer want mijn home is nu smart met Sonos & Philips Hue

Smarthome

Toen Coolblue me vroeg of ik eens wilde kijken of ik mijn woonkamer meer smart kon maken werd ik wel meteen heel nieuwsgierig. Want het ziet er altijd zo handig uit op tv.

Sonos One

Ik kreeg het handige Sonos One Wit Philips Hue White & Color Starter Duo Pack thuisgestuurd en ging meteen aan de slag. Ik zag meteen dat het heel goed bij ons interieur past, ik heb de witte editie omdat die zo mooie bij onze woonkamer past, maar hij is er ook in het zwart. Als eerste probeerde ik de Sonos speaker uit. Ik ben iemand die niet zonder muziek kan. Ik functioneer gewoon niet zonder muziek haha dus daarom was ik zeer benieuwd naar de speaker. Ik hou van heel veel verschillende soorten muziek en was benieuwd hoe het uit de Sonos One zou klinken. Nou ik kan je zeggen, mijn mond viel open. Het geluid wat uit dit mooie kleine witte speakertje komt is echt ongelofelijk. Hij past door zijn kleine formaat ook overal. Ik was meteen verkocht, zelfs al na deze eerste test met de Sonos One.

Maar je kunt er nog zoveel meer mee, koppel hem bijvoorbeeld heel gemakkelijk aan de Google assistent waardoor je er nog veel meer mee kunt doen. Denk aan het stellen vragen als wat voor weer is het vandaag? Hoelaat is het? etc. etc.

Afbeelding: Coolblue
Philips Hue

Maar je kunt er nog veel meer mee doen. Deze starterpack bestaat namelijk ook uit een Philips Hue White & Colour Starter Pack E27 met 2 lampen, een dimmer en bridge. Die ook te bedienen zijn via de Sonos One met de google assistent. Hey Goole, zet de lampen aan is ons favoriete commando haha.

Met deze starterpack bestaande uit de Sonos One en Hue dompel je jezelf onder in je favoriete film, een feestje of een diner met vrienden. (zodra dat weer kan). Je luistert namelijk draadloos naar je favoriete muziek en bestuurt je slimme huis met spraakcommando’s dankzij de Sonos One in dit Philips Hue White & Color pakket. Zo zet je de Hue lampen aan, uit of kies je de gewenste kleur. Leuk voor het kijken naar je favoriete serie. Daarnaast vraag je gemakkelijk naar het weerbericht, raadpleeg je jouw agenda of zet je boodschappen op de boodschappenlijst. Het voordeel van dit pakket is dat je alles in huis haalt om de spraakassistent uit te proberen. Met de Hue Bridge koppel je de lampen namelijk direct, zonder dat je andere apparaten nodig hebt.

Ik heb meteen nog drie Philips Hue lampen erbij besteld omdat ik dit zo handig vind. Je kunt hierdoor je lampensnoeren goed wegwerken achter bijvoorbeeld de kast of de bank. Dat staat zoveel mooier. Ook kun je de verlichting aanzetten als je niet thuis bent en heb je geen tijdklok meer nodig. Ik ben echt groot fan en denk dat iedereen hier heel blij van wordt. Mijn blije hoofd zie je hierboven hahaha.

Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Dit complete pakket koop je nu extra voordelig bij Coolblue. Zo zit jij er deze winter ook heerlijk bij in je eigen huis!

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving