6 november 2020

Stoffie de robotstofzuiger, hoe gaat het nu?

Begin juli kreeg ik mijn nieuwe huisvriend, Stoffie de robotstofzuiger! Ik deelde mijn eerste ervaringen natuurlijk hier op mijn blog en die waren verrassend positief. Inmiddels zijn we 5 maanden verder en wilde ik graag delen hoe ik nu over Stoffie denk.

Stoffie is de V5s Pro Robotstofzuiger van Zaco, hij heeft geweldige looks die bij je interieur passen want hij is nameljjk goud met wit. Hoe gaaf! Ik was dus op slag verliefd. Maar hoe tevreden ben ik nu na 5 maanden.

Naast zijn looks heeft hij natuurlijk nog een aantal hele fijne eigenschappen. Hij is te bedienen met de handige afstandsbediening. Ik zet hem vaak aan tijdens het werken en dat is zo makkelijk. Je kunt hem gemakkelijk aan en uit zetten, maar ook een bepaalde kant op sturen of harder laten stofzuigen op de plekken waar dat nodig is. Daarnaast is de V5s Pro heel plat en laag en kan daardoor overal onderdoor. De plekken die moeilijk te stofzuigen zijn sjeest hij gewoon onderdoor. Ideaal dat er nu geen stofmonster meer onder onze kasten zit :)

Wij zijn nog steeds super tevreden! Het geeft me meer tijd voor andere dingen, mijn huis is schoner dan ooit want ik zet Stoffie gerust elke dag even aan. Daarnaast hoef ik nog maar één keer per week de echte moeilijke plekken zelf te stofzuigen. Denk aan de bank, op de kasten of de vensterbank. Hij tilt zich gemakkelijk over (laagpolige) vloerkleden, dorpels en andere obstakels heen, ook over onze sitetable met stalen poten tilt hij zich zo heen. Hij kan echt veel meer dan ik ooit had verwacht. Wat hij niet kan is het stofzuigen van hoogpolige tapijten en ook van tapijten met kwastjes of franjes wordt hij niet happy. Daarnaast moet je regelmatig het opvangbakje legen. Maar dat is dan ook het enige dat je zelf moet doen ;)

En ben je klaar, dan druk je op het huisje op de afstandsbediening en gaat hij zo weer naar zijn laadstation. Makkelijker kunnen we het niet maken, en leuker ook niet, dat zou de slogan van Zaco kunnen zijn. Ik heb er namelijk ook heel veel plezier van. Natuurlijk klinkt het gek als ik zeg dat ik een band heb met mijn robotstofzuiger haha, maar ik ben serieus dol op hem! Hij doet zo zijn best en gaat zo netjes om met mijn dierbare spullen in huis. Op Instagram deel ik er filmpjes van, dan zie je hem echt aan het werk.

Ik ben er zelfs zo blij mee, dat ik ook een V5s Pro robotstofzuiger aan mijn ouders heb gegeven. Het is echt het ultieme cadeau voor mensen die het heel druk hebben of voor wie stofzuigen zwaar is. En ook voor mensen met huisdieren is het echt top! Mijn ouders hebben drie katten en ik zelf 2. En ik ben iedere keer weer in shock als ik zie hoeveel kattenharen hij heeft opgezogen haha. Je denkt, ik heb gisteren nog gestofzuigd dus het zal wel meevallen, nou helemaal niet hahaha.

De Zaco V5s Pro kan ook nog dweilen, het is een 2 in 1 super apparaat waarmee je de vloer lekker fris houdt. Omdat ik zo tevreden ben over de Zaco robotstofzuiger mag ik jullie nogmaals een hele toffe korting aanbieden. Je krijgt namelijk 20% korting op alle stofzuigers als je besteld met de code: Lisanne20 Deze aanbieding is geldig tot 16 november dus wacht niet te lang. Wie weet is het je ideale kerstcadeau! Meteen shoppen? Ga dan naar de Zaco webshop.

Liefs Lies

Als jij een stofzuiger koopt met bovenstaande kortingscode krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Het kost jou niks extra’s, sterker nog je krijgt een leuke korting!

2 reacties op “Stoffie de robotstofzuiger, hoe gaat het nu?”

  1. leuntje schreef:

    wauw byna 40€ korting met jou code!!!k ga m denk k bestellen?heb stoffie vorige x al bezocht maar t prijsje hield me tegen?nu is t byna mijn verjaardag??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving