6 december 2020

De Hexdriver!

Ik ben gek op DIY projecten! En ik ben ook gek op handige tools die het DIYen makkelijker maken :) Dus als ik de kans krijg om gereedschap uit te proberen, zeg ik daar zeker geen nee tegen.

Hexdriver

We kennen ze allemaal wel, die meubels die bestaan uit zelfbouwpakketten, ik denk dat we die ook allemaal wel in huis hebben! Soms word je er helemaal kriegel van al die schroefjes en onderdelen, maar wat nou als er een oplossing is om dat in elkaar zetten vele malen makkelijker en sneller te maken. Namelijk met de Hexdriver van Black and Decker.

Foto: Black and Decker

Dankzij de ongeziene kracht en snelheid van de Hexdriver zet je elk zelfbouwpakket in een handomdraai in elkaar, tot wel drie keer sneller dan met de hand. Klik de inbussleutel of de schroefbit in de schroefdop en je kunt aan de slag. De allereerste gepatenteerde schroefkop ter wereld is speciaal ontworpen voor de inbussleutels die met zelfbouwpakketten worden meegeleverd en voor standaard schroefbits. Geen zere vingers meer van het indraaien van al die schroeven!

Zelfbouwpakketten in elkaar zetten wordt kinderspel met de Black and Decker Hexdriver.

Ik bedoel hoe chill is dit! Je draait je niet meer suf met de inbussleutel, en je hebt ook geen zere hand meer! Ik vind het echt de ultieme uitvinding, want men wat heb ik al veel van die projecten in elkaar gedraaid de afgelopen jaren. Deze Hexdriver van Black and Decker had me echt een heleboel uren kunnen schelen. Superblij ben ik dan ook dat ik hem nu in huis heb liggen voor het volgende project. Het eerste project waarbij ik hem kon uitproberen is dit leuke poppenhuis van Ikea. En het zat echt in een mum van tijd in elkaar.

Ik wilde met dit DIY project graag een miniatuur van mijn eigen huis proberen te maken. Men wat kun je oneindig veel met een poppenhuis zeg! Het is echt een hele hobby op zich. Ik had ontzettend veel plezier in het in elkaar zetten en het inrichten van dit huis. Het is een te gek cadeau voor kids en je kunt er dus als ouder ook vast en zeker veel plezier aan beleven. Een kind jan hier zijn/haar fantasie wel in kwijt lijkt me zo. Ik leefde me helemaal uit met panterkleedjes, een schapenvel, een Peacock chair en een leuk groen behangetje.

Omdat ik zelf geen kids heb zal ik dit huis binnenkort weggeven op Instagram. De Hexdriver hou ik natuurlijk wel lekker zelf :) want dat is echt een lifesaver! Wil jij die ook meteen in huis hebben? Je vindt hem in de lokale bouwmarkt.

Liefs Lies

Eén reactie op “De Hexdriver!”

  1. Rianne Dijkman schreef:

    Gaaf! Ik kocht zelf ook zo’n poppenhuis om te pimpen. Nu vraag ik me af waar je al die toffe items vandaan hebt. Die lamp bijvoorbeeld. Zo gaaf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving