HHL magazine
Yes, er komt weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
29 december 2020

Nieuw: HHL magazine editie 7

Ik hoop dat je heerlijke kerstdagen achter de rug hebt! De mijne waren heel gezellig en relaxt. Nu weer volop aan het werk voor alle toffe nieuwe plannen voor 2021. En dat zijn er een heleboel haha. En één van die nieuwe projecten komt er al heel snel aan. Namelijk HHL magazine editie 7!

Deze zevende editie van Happy Handmade Living magazine staat in het teken van lekker duurzaam. Je leest onder andere over de beste kringloop shop tips en hoe je zelf je eigen interieur accessoires recyclet. Daarnaast vind je in deze editie mooie fashion patronen, een prachtige restjes deken, een mini opberg dossier en nog veel meer!

HHL magazine editie 7

Met HHL magazine editie 7 ga je heerlijk fris en fruitig het nieuwe jaar in. De winkels zijn helaas de eerste weken van het 2021 nog gesloten en daarom bestel je HHL magazine nu extra voordelig online, namelijk zonder verzendkosten! Zo kun je veilig vanuit huis genieten van een heleboel nieuwe inspiratie en patronen. Deze nieuwe editie valt rond 14 januari al op je deurmat.

BESTEL HHL MAGAZINE EDITIE 7

Happy Handmade Living magazine is een tijdschrift voor creatieve mensen met liefde voor accessoires, mode, materialen en interieur. Drijvende kracht achter het blad is de interieur en craftblogger Lisanne Multem van deze gelijknamige website Happy Handmade Living. In het magazine inspireert ze de lezer om zelf aan de slag te gaan met allerlei eigentijdse zelfmaakprojecten. Denk aan een gehaakt vest of juten tas, maar ook creatieve diy’s voor in huis, zoals een raffia wandhanger of macramé plantenhanger. Verder neemt Lisanne je mee naar inspirerende interieurs van bekende bloggers en Instagrammers, geeft ze zonnige reistips (voor als het wel kan) en duikt ze de keuken in voor heerlijke recepten. Uiteraard ontbreken de nieuwste trends en technieken niet in HHL magazine.

Een jaarabonnement bestaat uit 4 nummers. Wil je meteen een abonnement afsluiten kijk dan even welke vorm voor jou perfect is. Ik wens je alvast heel veel lees en maakplezier!

Liefs Lies

Eén reactie op “Nieuw: HHL magazine editie 7”

  1. Carolien schreef:

    Wat leuk, zo’n magazine!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving