fbpx


Blue Monday aanbieding

Aanstaande maandag is het weer Blue Monday, de meest deprimendere dag van het jaar. Dat hoeft het echter niet te zijn! Of je er nu wel of geen last van hebt maakt eigenlijk niet zoveel uit. Want ik heb een heel mooie Blue Monday aanbieding voor je. Zo krijg je de rest van het jaar fijne inspiratie thuis op de deurmat.

Speciaal om jou op te vrolijken ontvang je nu een hoge korting op een abonnement op Happy Handmade Living magazine met onze Blue Monday aanbieding.

Ontvang nu 4 nummers voor slechts €19,95, dat is 44% korting. Gun jezelf een jaar lang plezier met Happy Handmade Living en ontvang het april nummer als eerste in de brievenbus.Dat is toch een heerlijk vooruitzicht!

Happy Handmade Living magazine is een tijdschrift voor creatieve mensen met liefde voor accessoires, mode, materialen en interieur. Drijvende kracht achter het blad is de interieur en craftblogger Lisanne Multem van deze gelijknamige website Happy Handmade Living. In het magazine inspireert ze de lezer om zelf aan de slag te gaan met allerlei eigentijdse zelfmaakprojecten. Denk aan een gehaakt vest of juten tas, maar ook creatieve diy’s voor in huis, zoals een raffia wandhanger of macramé plantenhanger. Verder neemt Lisanne je mee naar inspirerende interieurs van bekende bloggers en Instagrammers, geeft ze zonnige reistips (voor als het wel kan) en duikt ze de keuken in voor heerlijke recepten. Uiteraard ontbreken de nieuwste trends en technieken niet in HHL magazine.

Dit aanbod is geldig t/m Blue Monday 18 januari 2021

Labels:,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter