HHL magazine
Yes, er komt weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
12 januari 2021

Happy 2021!

Omslagsjaal breien

Hi allemaal! Ja ik weet het, het is al bijna half januari en mag officieel niet meer, maar toch wens ik jullie allemaal nog een prachtig nieuw jaar met hopelijk heel veel creativiteit. De afgelopen weken was ik ontzettend druk met een nieuw groot project dat in het voorjaar van 2021 zal verschijnen :) Spannend he! Vertel ik binnenkort natuurlijk alles over!

Jaaroverzicht 2020

Ook al begint dit jaar heel anders dan voorgaande jaren en daardoor zeker minder leuk. Focus ik me op de dingen waar ik wel invloed op heb. Kleine dingen waar ik ontzettend van geniet, ondanks alle ellende die gaande is :) Lukt jou dat ook een beetje?

2020 was natuurlijk een enorm raar jaar, maar gelukkig was ook niet alles rot bij ons. Sterker nog het was ook een heel bijzonder jaar waarin twee geweldig mooie dingen gebeurde. Namelijk de verschijning van het nieuwe boek van oma en mij Happy Handmade Fashion! En ons geweldige boekfeest daarbij, wat was het gaaf en wat denken we daar nog vaak aan terug. We hebben zo genoten!

Ook was het geweldig om dit samen met oma te kunnen maken. Zo gezellig en zoveel lol hebben we gehad, des te groter de overgang daarna was naar die ongezellige lockdowns. Maarja die geweldige gebeurtenissen van februari vorig jaar pakken ze ons niet meer af! En nog iets bijzonders aan 2020 is dat er van Happy Handmade Living magazine voor het eerst maar liefst 4 uitgaven verschenen in één jaar! Echt zo ontzettend cool dat dat gelukt is.

Samen met het HHL craftteam probeer ik jullie zoveel mogelijk te inspireren met toffe projecten en interieurinspiratie zodat je daar lekker veel afleiding in kunt vinden in deze moeilijke tijden. En daar krijgen we zulke toffe reacties op! Dankjulliewel daarvoor! Ook in 2021 gaan we hier wel lekker mee door. De nieuwe januari uitgave ligt vanaf donderdag 14 januari in de winkels, maar helaas zijn veel winkels natuurlijk gesloten door de lockdown. Gelukkig kun je het magazine ook heel gemakkelijk online bestellen! Dan ontvang je het gewoon in de brievenbus en betaal je geen extra verzendkosten.

Heb jij nog leuke nieuwe uitdagingen gepland staan voor dit jaar? Die je gewoon vanuit huis kan doen uiteraard :) Wil je bijvoorbeeld meer wandelen buiten? Minder kleding shoppen of leren breien? Ik wel hoor, zo wil ik tussen 1 januari en 1 juli geen nieuwe kleding kopen. Een mega uitdaging want ik ben gek op mooie kleding en accessoires. Maar ik weet ook dat ik meer dan voldoende heb. Owja en voor het leren breien heb ik een heerlijk patroon voor je in de shop. Namelijk de gebreide omslagsjaal. Ik breide hem zelf ook weer eens laatst in een compleet andere wol. Het patroon blijft leuk en het is een ideaal beginners patroon.

We maken er gewoon weer een mooi creatief jaar van! Ook al weten we niet hoe dat eruit gaat zien. Het komt vast goed…

Liefs Lies

3 reacties op “Happy 2021!”

 1. Linda schreef:

  Ha Lisanne, ook voor jou de beste wensen voor een mooi en gezond 2021.
  Liefs, Lin – hipenhandgemaaktbylin

 2. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

  Een fijn en creatief 2021!
  Ben benieuwd wat voor moois je ons allemaal laat zien in dit nieuwe jaar.

 3. Margaret schreef:

  Ook voor jou en jouw oma een fijn, gelukkig en creatief 2021. In deze bijzondere tijd is het heerlijk dat je ons blijft inspireren om fijn te breien en te haken. Dat geeft rust en is heerlijk om te doen.
  Fijne dag, Margaret

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving