14 maart 2021

SENSA SPRING CAPSULE

Ongeveer 80% van onze lezers is bewust bezig met styling. Veel hè! Of het nu gaat om het stylen van je interieur, je kapsel of je kleding, je bent er bewust mee bezig. Het is een heel belangrijke rode draad in mijn eigen leven. Ik vind het heerlijk om er mee bezig te zijn en er over te leren. Een outfit kan je maken of breken, en daarmee bedoel ik niet wat een ander daarvan vindt. Maar echt hoe jij jezelf voelt in die outfit. Ben je zelfverzekerd en krijg je energie van je look? Of zit het net niet lekker en zit je daardoor ook niet zo lekker in je vel? Het lijkt misschien een beetje overdreven, maar hoe je eruit ziet heeft zeker effect op hoe je je voelt, dat weet ook Sensa Stijlcoach Anique van de Sensa Spring Capsule.

Ben jij al een kei in combineren? Of vind jij het ook leuk om meer te leren over het combineren en kiezen van kleding. Wil jij graag duurzamer worden en daarvoor een kledingkast met kledingstukken die je allemaal met elkaar kunt combineren? Je kunt het echt leren en er steeds makkelijker in worden. Anique leert je een heleboel tijdens de Sensa Spring Capsule.

De 3e editie van de Instacursus SENSA-SPRING-CAPSULE gaat bijna van start! Heb jij ook zo’n zin om het voorjaar fris en opgeruimd te beginnen? In deze Instagramcursus leert Anique je hoe je je eigen Wardrobe Capsule creëert voor meer rust en overzicht.

HERKEN JE DIT?

Je staat elke ochtend voor je kast en denkt; ik heb kleding genoeg, maar toch heb ik het gevoel niets om aan te trekken. Je weet best wat je mooi vindt, maar vind het lastig om je eigen stijl te benoemen. Je grijpt vaak naar dezelfde veilige setjes, je zou wel eens wat andere verrassende combi’s willen, maar hoe doe je dat? Je zou best wat minder kleding willen hebben, maar stel je voor dat je steeds in hetzelfde loopt en je snel uitgekeken raakt op je beknopte garderobe. Je koopt daarom steeds weer iets nieuws. Je hebt geen idee wat je nu eigenlijk nodig hebt, je mist het overzicht van je overvolle kast. 

Waar moet ik beginnen; eerst nog wat afvallen, opruimen, een eigen stijl ontwikkelen. Je weet dat minder kleding beter is voor onze planeet, het is een goede reden voor je om het met minder kleding te gaan doen, maar hoe maak je goede (duurzame) keuzes? Ik snap dat je deze gedachtes hebt, heel herkenbaar! Het is ook zoveel; kleur, pasvorm, stijl, combinaties. Je voelt al een tijdje, er moet wat gebeuren, want zo kan het niet langer. Je vraagt je af, waar moet ik beginnen?


STEL JE EENS VOOR HOE HET ZOU ZIJN ALS:
  • Je weer een overzichtelijke garderobe hebt; je weet precies wat erin je kast hangt, alle ruis is eruit.
  • Je weer duidelijk voor ogen hebt wat jouw eigen stijl is.
  • Je beter weet welke kleuren en pasvormen bij jou passen.
  • Je oude kleding los kunt laten zonder schuldgevoel.
  • Je fijne combinaties kunt maken, zonder dat het saaie setjes zijn.
  • Je weer plezier krijgt om je kleding te kiezen en geen stress meer ervaart.
  • Je weet waarvoor je gaat shoppen; het is een aanvulling in plaats van een opvulling.
  • Je nu weet hoe je een miskoop voorkomt en durft duurzame keuzes te maken.
  • Je tijd en energie overhoudt voor de dingen die je leuk vindt!
  • Je een overzichtelijke kledingkast hebt die helemaal bij jou past!
LET’S DO THIS!!!

Wanneer je een overzichtelijke kast hebt, zul je ook meer rust ervaren in het dagelijks leven. Het zal doorwerken op meerdere vlakken: je gezin, je werk, je business en natuurlijk je humeur! Een opgeruimde kast, is een opgeruimd hoofd!

ALLE INFO OP EEN RIJTJE:

* 22 – 26 maart* 5 dagen* LIVE Q&A* een maand beschikbaar* Hand-out na afloop.* €49,- early bird ticket (geldig t/m 19 maart 23.59 uur)‬ daarna zijn de kosten €59,-
Je kunt je hier inschrijven:
Na inschrijving ontvang je een mail met alle info hoe je toegang krijgt tot het besloten insta account.

Doe je mee?

Jij krijgt als Happy Handmade Living lezer nog eens €10,- extra korting!! Gebruik hiervoor de code: Lisanne10. Meld je aan op de website.

Ik wens je alvast heel veel plezier met de Sensa Spring Capsule, ik ga zelf natuurlijk ook mee doen :)

Liefs Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving